Maestra je sexi thriller, ktorý vás nenechá chladnými v žiadnom počasí. Vypočujte si úryvok

0
1756

Maestra vás zavedie nielen na Francúzsku riviéru, ale aj do Ženevy, Ríma a do nočných klubov v Paríži. Sexi triler, ktorý si vás získa a zaskočí svojou výbušnosťou. A zároveň sa možno zamyslíte, kam sme až schopní zájsť, aby sme dosiahli to svoje…a pritom to už dávno môže byť ďaleko za čiarou. Alebo ešte nie? 

Hlavná hrdinka Judith cez deň pracuje ako asistentka v prestížnom londýnskom aukčnom dome. Rada by prenikla do umeleckého sveta, ale všadeprítomná korupcia a snobizmus ju oberajú o sily aj o ilúzie.  Judith sa zúfalo usiluje spraviť niečo so svojím životom a uvedomuje si, že musí pristúpiť na jeho hru. Aby sa pohla z miesta, prijme druhú prácu a po nociach robí spoločníčku v bare. Keď však odhalí obrovský a pre niekoho veľmi lukratívny podvod v aukčnom dome, vyhodia ju z práce a jej sny o lepšom živote sa zo dňa na deň rozplynú.  V zúfalstve prijme ponuku jedného klienta z baru, aby ho sprevádzala na ceste na Francúzsku riviéru.

Po nevydarenom pokuse podať svojmu klientovi sedatíva sa musí dať na útek. Je sama a v nebezpečenstve, spoliehať sa môže iba na seba a na svoje schopnosti vedieť sa ľahko pohybovať vo svete bohatých a známych ľudí.  V zálohe má však ešte to tajomstvo, pre ktoré ju vyhodili z práce. Sklamaná, podvedená a znechutená sa obráti na dávno zabudnutého priateľa. Priateľa, ktorý ju vždy držal nad vodou. Priateľa, akého by malo mať každé správne dievča: zlosť.

Lenže tá nie je vždy tým najlepším radcom…   Vypočujte si AUDIO úryvok z Maestry. Číta Judita Bilá:

Maestra: http://www.bux.sk/knihy/264553-maestra.html