Lindsay a Charlie nás pobavia v piatom pokračovaní Scary movie

0
1464

Scary Movie 5 fanmade plagátPo 6 rokoch sa znovu plánuje natáčanie ďalšieho pokračovania série paródií úspešných hororov Scary movie. V poradí už 5 pokračovanie by malo mať premiéru budúci rok a natáčať by sa malo už čoskoro. Hlavným motívom by mal byť film Paranormálna aktivita.

V novej časti už však neuvidíme stálicu série Annu Faris, ktorá hrala Cindy, postavu inšpirovanú filmom Vreskot. Tá pravdepodobne úlohu odmietla, kvôli tehotenstvu, ktoré oficiálne oznámila len v máji tohto roku. Herečku nahradí problémová Lindsay Lohan, ktorá po tejto úlohe skočila a už ju nepustila. Vidí v nej návrat na scénu, hoc práve dokončuje už druhý film, ktorý natáčala tento rok. Zdá sa, že Lindsay svoj návrat na scénu myslí skutočne vážne.

V novej časti sa vráti aj herecký veterán Charlie Sheen. Ten si zahral už jednu z postáv v tretej i štvrtej časti. Pôjde o jeho prvý film po tom, ako ho vyhodili zo seriálu Dva a pol chlapa.

Lindsay i Charlie sú obaja veľmi známi pre svoje problémy s alkoholom, drogami a zákonom. Dúfajme, že producenti si výrobu tohto filmu s oboma protagonistami naozaj dobre premysleli. 🙂

Foto: neoficiálny fanúšikovský plagát filmu