Krvilačná vražda vlastných rodičov!

0
3860

Vo Fall River v Massachusetts bol pred niekoľkými desaťročiami postavený dom, ktorý v sebe ukrýva strašné tajomstvo. V roku 1892 sa v ňom totiž odohral masaker. Nie je to však jediné zlo, ktoré sa v dome skrýva.

krvilacna_vrazda1

Jedného dňa bolo telo Abby a Andrewa Bordenovcov nájdené v ich vlastnom dome. Boli brutálne zavraždení sekerou, pričom samotný vrah a ani príčina doposiaľ nebola odhalená. Ich dcéra Lizzie bola zo začiatku z tejto vraždy podozrivá, no napokon ju súd vyhlásil za nevinnú. V súčasnosti je tento krvavý dom využívaný ako hotel, no hovorí sa, že sa po chodbách dodnes prechádzajú nešťastné duše manželov Bordenovcov.

Abby bola Andrewova druhá manželka. Andrew bol bohatý obchodník a so svojou manželkou a dvoma dcérami (Lizzie a Emmou) si spokojne žili v dome postavenom v Massachusetts. Dňa 4. augusta 1892 sa v tejto budove však stalo niečo strašné. Do domu sa dostal krvilačný vrah so sekerou, ktorý zobral život dvom nevinným ľuďom. Počas incidentu sa v dome nachádzala aj slúžka, ktorá pre rodinu pracovala niekoľko rokov a ich dcéra Lizzie. Keď si Lizzie všimla zakrvavené telo otca, začala kričať. Bridget okamžite vybehla na ulicu a zavolala ich suseda – lekára. Pri preskúmavaní domu našli na poschodí aj telo Abby. Obaja boli brutálne zavraždení niekoľkými ranami. Abby aj Andrew mali v lebke niekoľko rýh po sekere a tak lekár mohol skonštatovať iba smrť.

Keď sa polícia dostavila na miesto a Lizzie im mala povedať čo sa stalo, rozprávala príbehy, ktoré jej nikto nechcel uveriť. Práve to bol dôvod, prečo bola zo začiatku považovaná za vraha svojich rodičov. Vyšetrovatelia našli v pivnici sekeru, no odtlačky prstov z nej nevzali. Domnievali sa, že by to nemalo zmysel, nakoľko vraha už majú. Čo bolo zvláštne, nenašli sa žiadne zakrvavené šaty, ktoré by sa po takomto krvipreliatí určite našli. Doktor Browen bol taktiež proti Lizzie a domnieval sa, že svojich rodičov zabila. Abby a Andrew totiž deň pred ich vraždou prišli k nemu domov. Necítili sa veľmi dobre. Mali podozrenie, že sa ich niekto pokúsil otráviť. Nakoľko si Lizzie v tento deň kúpila trochu kyanidu, nikto nepochyboval, že má vraždu na svedomí. Napriek tomu, že svedectvo doktora, ktorý ju videl kyanid kupovať, potvrdili ešte ďalší dvaja ľudia, Lizzie túto kúpu popierala. Napriek tomuto tvrdeniu súd vyhlásil Lizzie za nevinnú. Obe dcéry sa následne presťahovali do nového domu a po necelých 40 rokoch si Lizzie svoje tajomstvo zobrala do hrobu.

krvilacna_vrazda

Čoskoro sa o dome začalo hovoriť. Na mieste, kde boli Abby a Andrew zavraždení a v pivnici, kde sa nachádzala vražedná zbraň boli spozorované aktivity, ktoré si nikto nevie doposiaľ vysvetliť. Išlo najmä o náhle zmeny teploty. Niektorí návštevníci či zamestnanci tohto hotela dokonca tvrdia, že na týchto miestach spozorovali pohybujúce sa svetlá a tiene, ktoré nečakane prišli a tak isto sa aj stratili. Nikto nevie odkiaľ by svetlo či tieň mohol prísť, a preto sa návštevníci domnievajú, že ide o samotných manželov. Niektorí ľudia dokonca tvrdia, že v salóne, kde bola zavraždená Abby pociťujú nesmiernu depresiu a smútok a na mieste, kde bol zavraždení Andrew zas hrôzu. Personál na posteli či sedačkách nachádza stopy, akoby tam niekto sedel či ležal. V noci je počuť vzlykanie a stonanie ženy či tichučký šepot, ktorý sa im prihovára. Technika v dome zlyháva a samotné svetlá v hoteli neprestajne blikajú. O niekoľko dní bol v dome videní i duch slúžky Bridget. Táto postava má na sebe klasické šaty, ktoré v tej dobe nosili slúžky a vykonáva bežné domáce práce, ktoré musela vykonávať aj za života Bordenovcov.