Kráľovná popu Madonna ukázala fanúšikom na koncerte i holú bradavku

0
1685

Popová kráľovná Madonna v súčasnom období kočuje aj s rodinou po celom svete. Minulý mesiac – 31.05. započala totiž v Tel Avive svoje dlhoočakávané turné MDNA TOUR. Megalomanská šou s obrovskou produkciou je momentálne v Taliansku. Tam Madonnu čakajú 3 koncerty a následne poletí do Španielska, kde turné bude pokračovať.

Koncert je tematicky rozdelený na 4 časti, pričom za celú šou odznie 23 piesní. Jednou z nich je aj kontroverzná pieseň Human nature, ktorá pochádza z úspešného albumu Bedtime stories z roku 1994. Počas piesne sa matka 4 detí vyzlieka z krásneho kostýmu, ktorý navrhol jej dlhoročný priateľ Jean Paul Gaultier. Na javisku sa ocitne len v nohaviciach a podprsenke. Jemne si dá dole ramienko, následne sa dotkne prstom bradavky. Atmosféra na štadióne je taká skvelá, že sa takmer 54-ročná Madonna odviaže ako za starých čias a vrieskajúcemu davu odhalí celý prsník, za čo ju dav odmení búrlivým potleskom. Následne sa Madonna otočí a na chrbte sa črtá nápis „No Fear“, čo znamená bez strachu.

Madonna aj napriek svojmu veku má stále telo, za ktoré sa nemusí hanbiť a práve i to ju inšpiruje k odhalovaniu sa. Čím prekvapí na ďalších koncertoch je otázka.
Najbližšie k nám ju je možné vidieť vo Viedni a to 29. júla 2012.