Keď už sme pritom, ani Jitka Válková nebola the best

1
1531

Dnes som niekoľko krát pri celkom zábavnom hľadaní na webe narazila na niekoľko názorov, ktoré z výsmechu z Anny Amenovej prerástli do urážiek voči Slovákom a ich neschopnosti sa učiť jazyky. Keďže som však narazil aj na článok, ktorý velebil reprezentantku Českej republiky Jitku Válkovú, nedá mi nereagovať, pretože až taká nádherná nebola. Vo svojom videu síce nepreukazuje nejakú extrému neschopnosť reagovať v anglickom jazyku, no pri pokuse pozrieť si video bez zvuku sa automaticky upriami pozornosť na vzhľad.

Postup toho, čo uvidíte sa dá nazvať ako:
Krok 1. nahodenie úsmevu číslo 22. a stály úškrn s
Krok 2. nastavenie jeho stability
Krok 3. našpúliť pery; tie sú naozaj neobyčajné
Krok 4. nastaviť interval niekoľkých dotykoch hrude rukou akoby „zo srdca“
Krok 5. Vlasta Burian raz predviedol s horúcim zemiakom angličtinu, ktorej sa podobá práve táto. Artikulácia a výslovnosť je prehnaná a strašná. Hoci je lepšia ako tej našej.
Krok 6. pri pozornejšom sledovaní jej vidieť upírie zuby, alebo je to len zdanie?
Krok 7. Lev je u nej očividne mačka, motor štartuje tak, že vlastne už je dávno naštartovaný len prechádza okolo niekoho

Takže nie len naša je trápna, ale tak trochu aj všetky ostatné. Naozaj je hlúpe vyjadrovať sa o Slovákoch, že sú tupí, negramotní a trápni všetci do jedného len pre jeden prešľap jednej osoby. Dokonca sa v jednom článku píše, že sa Amenová chválila, že vie výborne po anglicky. Doslova to nikdy nepovedala, ale nevadí. Bolo by len skvelé keby sa národy mali radi. Či nie? Nebudú chcieť aj všetky ostatní Missky ten ospevovaný svetový mier? Len nech tej našej pri túžbach o svetovom mieri z úst nevyletí „piss“ alebo „please“ miesto „peace“, lebo to by už načisto po…

Názor neberte ako názor celého Slovenska, ale len názor mňa, jedného obyčajného človeka, ktorý skrátka prečítal, čo prečítal. Jeden náš nedávny článok, kde sa spomína denník Blesk.cz, totiž nejeden český čitateľ vzal ako názor celého Slovenska. Tak to ďakujem, keď malé zaujímavosti.net pre niekoho znamenajú celé Slovensko. Ide naozaj len o názor jedného človeka, ktorý evokoval z názorov, ktoré vyznievajú akoby boli Slováci absolútni magori, hovadá, negramotní blbci, ktorí necestujú do zahraničia práve preto, že nevedia jazyky a vedia len slovensky a maďarsky. A reprezentantka tiež nie je úžasná. Pozreli ste si to video bez zvuku a so zvukom? Skúste to.

Comments are closed.