Keď je v supermarkete záplava porozbíjaného skla a alkoholu…

0
1711

Možno ste už niesli víno na oslavu a rozletelo sa niekde na chodníku, alebo sa nákupná taška roztrhla a tatkove pivo s črepmi znehodnotilo zvyšný nákup. Vidieť však celý regál s tvrdým drahým alkoholom, ako sa rozletí po podlahe a následná záplava chľastu sa rozleje všetkým do topánok, to časté nie je. Keďže vždy je tvrdý alkohol zachytený na bezpečnostných kamerách ako jeden z najlákavejších artiklov zlodejov. Dnes nás zaujímalo, ako to vyzerá, keď tie tenké a neisté regály zlyhajú. Pozrite sa sami.

Takto to vyzerá, keď sa vyklopí celý regál s červeným vínom. Ani toto nemohla byť lacná záležitosť. Chudák zamestnanec by nezmohol nič.

V americkom štáte Wyoming sa veľkoobchod s pivom a alkoholom nepotešil pádu jedného z ich regálov. Šlo o takmer 8000 fliaľ tmavého piva a vína, ktoré zalialo podlahu.

Toto video zachytáva údajne škodu 250 000 dolárov v podobe porozbíjaných fľašiek vodky.

Tento šialenec pravdepodobne z Rumunska, navštívil supermarket. Pre jeho agresivitu si s ním nevedeli rady ani zamestnanci a ani klienti. Zavolali políciu, ktorá sa o muža postarala. Očividne bol celkom mimo, pretože k fľašiam, ktoré zhodil na zem, pristupoval podivným krokom a pomaly.

V sekcii „zábavné videá“ je tento článok vzhľadom pre profil sledujúceho diváka.