Johny Depp nahral duet so svojom ženou Vanessou Paradise

0
1467

Johny Depp je uznávaný hollywoodsky herec. Je stále veľmi žiadaný a populárny. Rozhodne nemá núdzu o prácu. Je o ňom všeobecne známe, že k hudbe má rovnako blízko ako k filmu. Istý čas mal aj amatérsku rockovú kapelu. Medzi jeho blízkych priateľov patrí napríklad divoch Marilyn Manson. Jeho ženou je zase francúzska speváčka Vanessa Paradis.

Práve so svojou ženou naspievali duet Ballade de Melody Nelson , cover piesne zosnulého francúzskeho skladateľa, textára a producenta Serga Gainsbourga. Pieseň je súčasťou spomienkového albumu na túto veľkú osobnosť zo sveta hudby FROM GAINSBOURG TO LULU ALBUM. Je to prvý album , ktorý vydáva jeho syn Lucián, známy ako Lulu. Na albume okrem spomínaného prominentného páru zaspievali aj herečka Scarlett Johansson, rocker Iggy Pop či Mélanie Thierry.

Ak vám meno Serge Gainsbourg nič nehovorí, určite budete poznať aspoň jeho nesmrteľný hit „Je t’aime… moi non plus“ z roku 1969, ktorý naspieval s anglickou herečkou a speváčkou Jane Birkinovou, s ktorou v tom čase prežíval románik.