Tekken 6 v HD grafike hodnotíme na…

0
2039

Najznámejšia hra Tekken sa objavila so svojou šiestou časťou už aj v HD grafike. Opäť sa budeme mať možnosť stretnúť so širokou ponukou doterajších postáv ale aj s novinkou v podobe online režimu.


Čitajte: Gold Miner je spomienka na detstvo a staré dobré časy4

Hra Tekken : Osobné hodnotenie

V porovnaní s Mortal Kombat-om ide o hru v ktorej sa rôznych brutálnych kúskov ako je napr. prerazenie rebier, vytrhnutie tela z kože a iného nedočkáte. Na druhú stranu ide o známu klasiku pri ktorej o zábavu nebudete mať núdzu.

Hra Tekken má vynikajúcu hrateľnosť a rozsiahlu hernú ponuku, takže sa pri nej rozhodne uvoľníte a ak máte radi hry podobného štýlu, určite vás tak rýchlo neomrzí. Skvelý bojový systém vám umožní nie len používať niekoľko základných úderov ale aj kombinácií, ktoré sú nie tak veľmi jednoduché. Najmä tie efektívnejšie kombinácie totiž dokážu ubrať aj polku zo súperovho života. Tieto kombinácie sa však vytvárajú za pomoci 5 a viac krokov, pričom jeden chybný pohyb na joysticku a môžete začať od začiatku. Veľkou nevýhodou sú drobné chybičky a odfláknuté grafické spracovanie, ktoré si všimnete najmä v prípade, ak hru hráte dlhšie.

Hre dávame 4,5/5 🙂

Čítajte ďalej:

12-ročný chlapec v lietadle je hrdina dňa

Albánska marihuanová dedina sa sťahuje do hôr po tom, čo prišli o miliardy