Grumpy cat, slávna mačka s naštvaným ksichtom z Arizony

0
2560

Naštvaná mačka Grumpy catsNapriek tomu, že mačka sa volá Tardar Sauce, vo svete sa preslávila ako mrzutá mačka a teda Grumpy cat. Zaujala už minulý rok, no stále nové a nové videá ju robia ešte viac slávnejšiu. Mačka svojmu znudeného naštvanému a zdutému výrazu tváre môže vďačiť vyvinutejšej spodnej pere a pretiahnutiu spodnej čeľuste viac dopredu a nahor. Svoje dodáva tvar očí, ktorý vážne pripomína ľudskú tvár mrzutého človeka. Vrodená deformácia tváre je tak jej prednosťou.

Mačka má svoj vlastný Youtube kanál, ktorý nemá núdzu o divákov. Veď len prvé uvedené video si do chvíle vydania tohto článku pozrelo viac ako 6 000 000 ľudí. Majiteľkou mačky je Tabatha Bundesen z Arizony. Pôvodne s tým neplánovali, no dnes pre popularitu svojej mačičky zarábajú na predaji tričiek, nálepiek a reklame na svojej vlastnej stránke.

Výraz mačky, ktoré má všetko na háku:

Reakcia na slávu tejto mačky…

Populárna najmä na webe a na facebooku
Jej fotografie boli počas minulého roka pomerne dosť populárne. Najmä rôzne vtipné texty k danej situácií na fotografii prinútili aj u nás, aby ľudia zdieľali. Niektoré z kompilácií, ktoré sa dostali aj na Slovensko si môžete pozrieť na tomto videu.