Filmový šok: V novom Batmanovi sa v úlohe Robina môže objaviť Justin Bieber

0
1486

Robin, screenplay Justin BieberSvetom filmu a Hollywoodu sa rozniesla informácia, že existuje možnosť obsadenia Justina Biebra do úlohy Robina, parťáka netopierieho muža. V pripravovanom filme Superman a Batman, v ktorom sa celkom prvý krát najslávnejšie postavy DC Comics vo filme spoja po vzore komixového príbehu, sa má v úlohe Batmana objaviť Ben Affleck. Režisérom filmu má byť Zack Snyder, ktorý má na svedomí množstvo kinotrhákov. Informácie o tom, že dosiaľ neplánovaná postava Robina by mohla byť obsadená mladými dievčatami milovaným a mnohými dospelejšími nenávideným Justinom Biebrom vznikla vďaka fotografii, na ktorej Justin Bieber drží papiere v podobe scenára s logom pripravovaného filmu a náležitosťami, aké scenár naozaj má. Vedľa fotografie, na ktorej vyčnieva vďaka zrkadlu, fotografiu komentuje „Robin?“ čo vyvolalo ošiaľ. Vzhľadom na momentálne prebiehajúce prípravy s obsadením filmu sa tak neustále objavujú malé čriepky, ktoré médiá radi spájajú. V našom prípade o tejto skutočnosti informujeme skôr z dôvodu znechutenia. Fotografiu zo svojho Twitteru zrejme stiahol. Azda preto, že prezradil niečo viac, ako mal. Alebo že by úspešný podvod?

Batman už raz groteskou bol
Filmové spracovanie Batmana už raz groteskou bolo. V hlavnej úlohe sa predstavil George Clooney, ako robin Chris O’Donnell a batgirl Alicia Silverstone. Zloducha si vtedy zahral Arnold Schwarzenegger. Milovníci a vyznávači komixových hrdinov film príliš neprijali a často ho nazývajú groteskou, alebo komédiou. Pravdou je, že vážnosťou príliš nenadchol a s poslednými sfilmovanými podobami príbehu netopierieho muža sa nedá ani porovnať. Christian Bale sa v posledných vydaniach filmu svojej úlohy zhostil výnimočne. Ak sa však v úlohe Robina naozaj objaví Justin Bieber, film bude mať obrovskú reklamu a zároveň bude výnimočný zdroj zábavy a výsmechu.

Našťastie výmysel
Deň po vydaní článku sa na šťastie objavili spresňujúce informácie. Biebrovi malé klamstvo vyšlo. Dopletenie veľkého počtu ľudí, ktoré sa mu podarilo vďaka vysokému odberu jeho správ medzi mladými a medzi novinármi, malo široký dosah. Ak aj nezískal filmovú úlohu a malým klamstvom si vyslúžil pozornosť médiá, stratový na celej veci nie je. Práve naopak. Opäť raz zaplnil titulky magazínov, tentoraz dokonca aj tých filmových. Lenže aj pri hlavičke tohto odseku si nemôžeme byť istí. Keďže kedykoľvek sa môže prevaliť, že informácia je pravdivá, len ju pustil o niečo skôr a tým skomplikoval filmárom prácu. Ten scenár na zábere totiž vyzerá ako veľmi dôveryhodný.

zdroj foto: momentálne stovky fór, magazínov a webstránok a uvedenie oficiálneho Twitteru