Film Modrý Valentín a Michelle Williams sa vracia

0
1837

Nejaký čas trvalo, kým sa Michelle Williams znova mohla objaviť vo filme. Vdova po vynikajúcom hercovi Heathovi Ledgerovi potrebovala sa onedlho objaví vo filme Modrý Valentín, kde si zahrala niekoľko erotických scén, ktoré vyznievajú celkom drsne. Nepatrí medzi herečky, ktoré by sa chceli presláviť práve nahými scénkami a fotografiami jej tela na internete, no zrejme sa jej to nechcene darí ešte skôr, ako sa Blue Valentine objaví v našich kinách. Film o partnerských vzťahoch a nástrahách mladého aj neskoršieho veku v manželstve má byť okorenený erotikou trochu viac než len raz.

Nejaký čas trvalo, kým sa Michelle Williams znova mohla objaviť vo filme. Vdova po vynikajúcom hercovi Heathovi Ledgerovi potrebovala sa onedlho objaví vo filme Modrý Valentín, kde si zahrala niekoľko erotických scén, ktoré vyznievajú celkom drsne. Nepatrí medzi herečky, ktoré by sa chceli presláviť práve nahými scénkami a fotografiami jej tela na internete, no zrejme sa jej to nechcene darí ešte skôr, ako sa Blue Valentine objaví v našich kinách.

Nuž a keď už sme pri Heathovi Ledgerovi, známy sa stal najmä filmom Skrotená hora, kde sa mimochodom so svojou manželkou aj spoznal, ďalej Príbeh rytiera, alebo slávnou úlohou Jokera vo filmovom remaku BATMAN s názvom Temný rytier. Výrazná úloha mu posmrtne priniesla Oscara. Výnimočný výkon si ho zaslúžil, predsa len hrať psychopata a mať z neho pocit psychopata, to nedokáže hocikto.
Už onedlho sa dočkáme práve tohto filmu aj na televíznej obrazovke na Markíze. V slovenskom dabingu.