Prvý trailer k filmu Cuky a Luky mieri na naše bránice. A rovno z Rakúska!

0
3139

Kto by bol povedal, že sa raz z nevinnej zábavnej televíznej show stane celovečerný film. Petre Polnišovej a Zuzane Šebovej sa imitovaním nasprostastých cicušiek a zlatokopiek podarilo nemožné. Nielenže vydali vlastnú knihu, charaktery Cuky a Luky sa dostali do reklám, ale natočili aj svoj prvý spoločný filmový debut, ktorý nás čaká v kinách už túto jar.  

A o čom to, v skratke, bude? Cuky (Petra Polnišová) je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky (Zuzana Šebová) zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci – lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu vytvoriť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky?

film-plakat-2013

Film produkoval tím okolo Dana Dangla. „Na prácu s našim perfektným Kredenc-tímom sa veľmi tešíme. Vieme, že to nebude ľahké, keďže sme obe veľmi vyťažené. Urobíme preto spolu maximum, aby sa film v prvom rade narodil a hlavne, aby sa ľuďom páčil. Sme ale na úplnom začiatku,“ vyjadrila sa Peťa Polnišová.


Tip redakcie: Herečka Angelina Jolie sa po rozvode prvý raz objavila na verejnosti. Svoje deti učila jesť škorpióny a šváby


cuky-luky-raw-food-rohlik

Cuky Luky milujeme a s Peťkou si užívame každú príležitosť byť týmito dvoma uletenými fiflenami. Máme síce bohatý program v divadlách a v televíziách, ale myšlienka natočiť film o našich postavičkách nás nadchla a tešíme sa z tohto uleteného nápadu,“ doplnila Zuzka Šebová.

Očakávame spŕšku suchého čierneho humoru a kopec zábavných dialógov. Pretože nesmiať sa je predsa smrrrrrť!

Premiéra komédie je avizovaná na 20.4. 2017.