Festival Vrbovské Vetry už tento víkend!

0
2082

Už túto sobotu, 16. Júla 2016 o 13:14 sa vo Vrbovom po desiaty, jubilejný krát otvoria brány festivalu Vrbovské Vetry.

Lahôdkou pre hudobných fajnšmekrov bude nesporne vystúpenie Pražského Výběru v pôvodnej zostave, ktoré bude jedinou možnosťou zažiť túto megalegendu na Slovensku, podobne ako koncert ďalšej veľkej českej legendy Jasná PákaDavidom Kollerom za bicími.

Festival rozosmejú domáci Vrbovskí Víťazi a roztancuje výnimočné reggae zoskupenie Medial Banana. Nebude chýbať ani Slobodná Európa, Karpatské Chrbáty, basgitarový virtuóz Juraj Griglák, ktorý so sebou privezie ďalšie veľké mená slovenského jazzu (Valihora, Vizváry, Bugala), či Chikiliki-tua so svojimi Projektami, ktoré budú tentokrát útočiť na bránice festivalníkov časovo neobmedzene, na konci programu.

Organizátor festivalu Braňo Jobus pokrstí tentokrát 2 knihy „Zvon“ a „Tajná správa“  a svoju CD novinku „Jobus Pubertus“, ktoré uvedie do života zvuk pre túto príležitosť špeciálne odliateho 50 kilogramového bronzového zvona.

Okrem klasických vrbovských disciplín z dielne Pána Brata ako sú Dostihy na húpacích konoch, či Formula Nula sa dostane aj na novinky ako napríklad Plastová Megalukostrelba.

V predvečer hlavného programu bude mať vo Vrbovom premiéru prvá, pilotná časť animovaného rozprávkového seriálu“ Komisár Mrodge“, vytvoreného  podľa knihy Braňa Jobusa (ktorý do seriálu urobil aj hudbu a nahovoril hlavnú postavu) v réžii excelentného Jakuba Kronera (Lokal TV).

Vstupenky TU!

vrbovske vetry