Extrémne obéznu tínedžerku zachránili, záchranári zbúrali časť domu

0
1450

Aby mohli záchranári dostať extrémne obéznu Georgiu Davisovú z jej domu do nemocnice, museli spoločne s viacerými záchranármi a požiarnikmi zbúrať časť steny, postaviť rampu z horného poschodia tak, aby ju mohli po nej pomaly spustiť do záchranárskeho auta. Celý priebeh bol síce komický, no zároveň smutný. Dievčina, ktorá má ešte len 19 rokov totiž dala poriadne zabrať 40 člennému tímu záchranárov. Oficiálne sa dievča stará o svoju chorú matku, no pravda je taká, že o ňu sa musí starať matka aj s nevlastným ťažko chorým otcom. Po tom, čo dostala záchvat a zhoršilo sa jej dýchanie, potrebovala sama pomoc už len odborníkov. Slečna sa však nedokázala dostať z domu a tak záchranári postavili spomínanú rampu, zbúrali časť múru a žeriavom ju naložili do vozidla. Problémy pochopiteľne pokračovali aj v nemocni, pretože postele s takou nosnosťou skrátka neexistujú.

Dom rodiny Davisových v Južnom Walese je odvčera atrakciou, pretože od cesty vedie rampa až do priestorov na poschodí, odkiaľ až za pomoci žeriava Georgiu vyťahovali.

Georgia je verejne známou osobou. Už sa jej podarilo dostať aj do pár talkshow a v médiách je známa. V minulosti sa snažila schudnúť, a známa je ako najtučnejšia tínedžerka na celých britských ostrovoch.

Pre ilustráciu priložené video, foto: youtube