Email: nariadenie o pravidlách správania manželiek počas MS 2011

0
1342

Aj keď rubrika zaujímavého spamu a emailov tu nikdy nebola vytvorená, vlastne ani nebude, nie je toho až toľko. No predsa len občas sa nájde nejaký taký email, ktorý pobaví, aj rozplače. Tento konkrétny bol ako vtip myslený dobre, ako nereálna sranda taktiež. Nezabúdajme ale, že aj ženy si v súčasnosti rady pozrú hokej, tak im ho doprajme. Prečítajte si, čo mi dnes prišlo na email. Nezabudnite sa ozvať, ak si niekto nárokoval tieto nariadenia vo svojej domácnosti… a ako to prebiehalo.

NARIADENIE o pravidlách správania manželiek a partneriek počas Majstrovstiev sveta v hokeji 2011
§ 1
V čase od 29.4.2011 do 15.5.2011 je manžel/partner absolútnym vládcom nad TV prijímačom a jeho diaľkovým ovládaním
§ 2
manželka/partnerka sa v uvedenom čase mlčky venuje domácim prácam.
§ 3
Pred každým zápasom treba manželovi/partnerovi položiť k televíznemu kreslu prepravku vychladeného piva, pričom dôraz sa kladie na slovo „vychladené“.
§ 4
Manželke/partnerke je prísne zakázané zdržiavať sa v televíznej miestnosti počas hry.
§ 5
Počas prestávky má manželka/partnerka 15 minútové právo vstupu, aby mohla vyprázdniť popolníky a nahradiť prázdne nápojové fľaše chladenými plnými fľašami. V prípade záujmu sa podávajú rôzne maškrty. Šuchotanie s obalmi je neprípustné. Verbálna komunikácia je zakázaná.
§ 6
Najneskôr 30 minút pred začiatkom zápasu treba manželovi/partnerovi predložiť s láskou pripravené spravidla teplé jedlo. Aj v tomto čase musí byť „klapačka“ manželky/partnerky zavretá, aby manžel/partner nebol rušený pri mentálnej príprave na nadchádzajúcu hru
§ 7
Počas majstrovstiev sveta sa treba vyvarovať akejkoľvek činnosti slúžiacej na rozmnožovanie. Je zakázané nosiť oblečenie, ktoré by mohlo u manžela/partnera vyvolať túžbu po takejto činnosti.
§ 8
V prípade, že manžel/partner dovolí manželke/partnerke zhliadnuť na minútku alebo dve priebeh hry, musí sa táto zdržať akýchkoľvek prejavov a otázok, ktoré by prezradili jej nedostatočnú úroveň hokejovo-technického intelektu (napr.: Čo je to ofsajd?). Okamžitým vykázaním z miestnosti budú ohodnotené poznámky typu: „Ach, ten Satan dnes opäť vyzerá úžasne“
§ 9
Ak manželka/partnerka neporuší ani raz ustanovenia predchádzajúcich odsekov, manžel/partner je povinný odmeniť manželku/partnerku tým, že:
a) nerozleje pivo,
b) nenamrví v okruhu 3 metrov okolo svojho trénerského (televízneho) kresla,
c) pri spotrebe pokrmu uvedeného v § 6 nebude neustále pripomínať kulinárske schopnosti svojej matky.
§ 10

Nariadenie nadobúda účinnosť dňa 29.apríla 2011, 2 hodiny pred začatím Majstrovstiev sveta v hokeji 2011.

Máte aj vy nejaký zaujímavý email alebo vás niekto spamuje nereklamnou správou? Dajte nám vedieť na – tip (zavináč)zaujimavosti.net