Dobrovoľne „upravené“ vlastné telo

0
2144

Elaine Davidsonová
Elaine, Škótka narodená v Brazílii, je žena zapísaná v Guinessovej knihe rekordov od roku 2000 za jej rekordných 462 pírsingov na tele. Zábavné však je, že len pred mesiacom jej ich napočítali až rekordných 6725 kusov. Nosí ich všade, kde na svojom tele nájde voľné miesto. Predstava toho, ako spí a aký život môže takýto človek mať, je až nemožná. Jej prvenstvo jej však určite nezávidíme.

Lucky Diamond Rich
Diamond pochádza z Nového Zélandu. V Guinessovej knihe rekordov je zapísaný od roku 2006 ako človek s najviac potetovaným telom na svete. Aby si poistil toto prvenstvo, nechal si detailne potetovať aj rôzne časti vnútornej kože, pod čím si môžeme predstaviť ešte pár pre tetovaciu ihlu nepredstaviteľných miest. Nový Zéland je krajina, kde je tetovanie súčasťou kultúry. Toto už je však extrém nad extrémy.< !–nextpage–>

Pauly Unstoppable
Pauly je zrejme kráľ všetkých bláznov v experimentoch so svojim telom. Vo vytváraní nových dier vo svojom tele neprestáva, pod kožu na rukách a tvári si necháva voperovať cudzie predmety, rôzne tetovania po celom tele pritom zdobia len niektoré kúsky kože. Jazyk rozdelený na dva je ešte stále nič v porovnaní s veľkými implantátmi na brade. Drží aj šialené prvenstvo, keďže je prvý nositeľ tetovania na očnej buľve. Všetky zákroky pritom podstupuje v zafajčenom tetovacom štúdiu, kam by mnohí z nás nikdy nevkročili.

Dennis Avner
Dennis Avner