Dievčina si odmieta holiť nohy kým znova nezačne NHL

0
1750

Nohy Maggie WarnerMaggie Warner z Ohia, skalná fanúšička hokejového mužstva Pittsburgh Penguins, je znepokojená zo stále neriešenej situácie ohľadom NHL. Už ju unavuje čakanie na upokojenie situácie a tak sa rozhodla neoholiť si nohy až kým sa konečne nezačne hrať. Dokonca plánuje po oholení chlpy poslať podľa nej hlavnému zodpovednému a to Garymu Bettmanovi.

So svojim malým súkromným protestom sa rozhodla začať 15. septembra. Odvtedy sa vyhýba žiletke, čím dáva na frak ideálom ženskej krásy. Chlpaté (minimálne) nohy pripomínajú chlpatého chlapa. Tým, že sa Maggie zdôverila na Twitteri a svoje nohy neustále fotografuje, nech aj svet vidí, ako postupuje, zaujala nielen USA ale aj zvyšok sveta. Jej profil na sociálnej sieti Twitter je tak dnes o niečo viac populárny: https://twitter.com/magwag87

Na jej zámer oholené chlpy poslať Bettmanovi už aj niekto odpovedal a poslal jej celú jeho adresu. Má to byť adresa: 1251 Avenue of the Americas 47th Floor New York, NY 10020-1104, kam by nakoniec nemuseli doraziť len chlpy, ale možno aj niečo iné.