Diabolské dieťa útočí, toto dieťa by ste kojiť a kočíkovať nechceli

0
1969

Diabolské dieťa útočíPamätáte si ešte na strašidelnú kaviareň, kde dievča hýbalo vecami? Ale ich nachytala, čo? S podobnou reklamnou kampaňou prichádza teraz ďalší film. Pre jeho účely pripravili pohyblivý kočík na diaľkové ovládanie a vo vnútri robotické dieťa rovnako na diaľkové ovládanie. Treba podotknúť, že sa snažili o to najdesivejšie a najstrašnejšie dieťa, aké si viete predstaviť s podliatymi očami, od zvratkov, s navretými žilami a skrátka presne také, z akého ide strach prevažujúci nad ľútosťou. Takto nastrčeného robota predviedli na ulici pri nič netušiacich ľuďoch a ich reakcie boli naozaj rôzne.

Reklama na horor
celé je to reklama na šialený horor Zrodenie diabla, kde bude mať svoju úlohu aj podobné dieťa a tak sa niet čomu diviť, že sa tvorcovia rozhodli s reklamou vyjsť medzi ľudí. Úspech si tak zaistili azda po celom svete skôr, ako vôbec niekto tušil niečo o príchode filmu. Len v tejto chvíli je video spustené viac ako 5 miliónov krát.

Článok sme mali pripravený ešte včera, kým malo video len 2 milióny pozretí a na Slovensku informácia nebola. Pôvodný dátum vydania 18. január meníme na 15. január, pretože sa akosi roztrhlo vrece s médiami, ktoré táto reklama na film uchvátila. Vzhľadom na fakt, že by sme si sami pripadali hlúpo vytasiť toto video po niekoľkých dňoch, meníme dátum vydania na dnes. Očividne všetky naše médiá uchvátilo jediné dieťa. Že by tým kukučom? Alebo dobrým trávením?