Čínsky národný cirkus momentálne boduje v Nemecku, onedlho u nás

0
1169

Čínsky národný Cirkus v BratislaveVýnimočná a tiež známa ako najlepšia akrobatická šou sveta v podaní Čínskeho národného cirkusu spustila svoje európske turné. S novým programom, ktorý nazvali Feng Shui Životná harmónia, sa už predstavili v nemeckých mestách Berlín, Frankfurt nad Mohanom, Hannover a aj v dvojtisícovej olympijskej hale v Mníchove. Predstavenie zaznamenáva vysoký úspech a ľudí v publiku by sme pritom nemohli určiť len ako jednu generáciu. Predstavenie totiž prilákalo všetkých, deti, mužov, ženy, aj starších. Z celkových 120 zastávok po celej Európe má cirkus za sebou úspech v Nemecku. Onedlho sa cirkus predstaví aj v Českej republike, kde sa aj napriek 6 plánovaným vystúpeniam zdá, že to nebude pre záujem stačiť. Nemožno sa však čudovať, keďže v Českej republike, najmä v Prahe ľudia vystúpenie dobre poznajú. S novým programom má pritom možnosť ponúknuť úplne novú šou, ktorú si nechcú nechať ujsť dokonca aj zo zahraničia.

Na Slovensku 30. marca
Nová šou plná úžasných akrobatických výkonov je sprevádzaná hudbou nemeckého skladateľa Konstantina Weckera. Ide o zaujímavý mix modernej hudby a prvkami čínskych motívov. Každé z čísel má byť pritom prepojené príbehom, pochopiteľným širokému spektru návštevníkov aj cudzincov. Presne 30. marca si v hale NTC budeme môcť taktiež vychutnať zaujímavé vystúpenie, ktoré sme mnohí mali možnosť zatiaľ vidieť len v televízií a v rámci upravených efektov. Návštevníci sa môžu tešiť na žonglovanie, popieranie gravitácie a možností ľudského tela, ohromnú odolnosť akrobatov, prvky a kúsky vyrážajúce dych, saltá ale tiež Chiao Ti, čo sú zápasy a simulácie pohybov zvierat v choreografii zloženej z bojových tancov.
Vstupenky je možné zakúpiť v sieti: TICKET ART – www.ticket-art.sk, Tipos – www.tipos.sk a Predpredaj.sk – www.predpredaj.sk. Viac informácií, fotografie a videá nájdu diváci tiež na oficiálnej web stránke podujatia – www.cinsky-narodny-cirkus.sk
Zaujimavosti.net je mediálnym partnerom podujatia