Chudák Patejdl! Jeho hit „Ak nie si moja“ dostal maďarskú verziu

5
2551

Neuveriteľná verzia, ak nie si moja v maďarčineChudák Vašo Patejdl. Jedna z jeho najkrajších skladieb Ak nie si moja, získala nový cover. Doslova šokujúcu verziu v maďarčine má na svedomí mladý spevák, ktorý sa hudbe venuje už dlhšie, v spolupráci s priateľmi má aj pár videoklipov a hoci ide o maďarský love song, miesto nakrúcania odhadujeme na Nové Zámky, alebo niečo na južnom Slovensku (nakoniec Rimavská Sobota). V každom prípade si i vy vypočujte maďarskú verziu, dokonca s originálnym videoklipom a odporúčame pozorne sledovať spôsob výroby videoklipu, prostredie nakrúcania a pozadia. Všetko pritom vytvárané v plnej vážnosti. Ten neuveriteľne šialený falošný spev je možno nakoniec úplne vedľajší.

Horváth Hami -Ha nem vagy enyém

Už vám bolo niekedy zle pri počúvaní hudby? Za krátky čas od vydania vraj už niekoľkým ľuďom pri sledovaní a počúvaní tohto videa nevoľno prišlo. Sústreďujú sa viac na Facebooku. V každom prípade sa podeľte s nami o Vás názov v diskusii nižšie. Ďakujeme.

Originál: Ak nie si moja, film Fontána pre Zuzanu

Bohovský rozdiel

Aktualizácia článku 26. september, 15:10: Všimli sme si, že aj ďalšie médiá si všimli rovnakého mladíka a jeho spevácky talent. Nepochybne si to už za ten čas stihol všimnúť aj samotný autor skladby, ktorému muselo prísť zle možno prvý krát v jeho kariére z prespievania jeho skladby. Video si pozrelo už 30 000 divákov. Najviac je na tom smutné, že mladý spevák žije vo svete, kde ho každý potľapká po chrbte a pochváli. Jeho okolie ho zbožňuje a jeho spev uznávajú. To, že to má od spevu brutálne ďaleko však pochopil už pri prvom počutí každý na tejto planéte mimo okruh jeho blízkych. Celý videoklip pôsobí veľmi úboho najmä cigaretami a tvrdým chlastom, ktorým mladík rieši odmietnutie. Naozaj krásny a originálny spôsob. Škoda, že klip nepriniesol nič, z čoho by sme mohli vedieť, prečo vlastne dievča mladíka nechcelo (hoci odpoveď každý vie), klipu chýba aj nejaký čin, skutok, spôsob, akým sa mladík o dievča snažil… alebo sme len tí tupci, čo zase niečo nepochopili a videoklip nie je o dievčati a o láske… Vďaka našim čitateľom sme tiež upresnili miesto nakrúcania, ide o Rimavskú Sobotu. Ďakujeme, za redakciu Váš Tibor

Comments are closed.