Brutálny trapas na videu: Poľský rapper s mačetami

0
1797

waszka trápny raper s mačetouSpojenie brutálny trapas by sa hodilo na mnohé videopočiny rôznych interpretov. To, čo si však ukážeme dnes, asi prekoná tie ostatné a niekoho možno pobaví. Poľský rapper, ktorý si hovorí Waszka G pred dvoma rokmi vydal na Youtube video s videoklipom. Že ide o svalovca bez rozumu asi pochopí každý, pokiaľ vydrží pozerať do konca.

Videoklip neuveriteľnej nechutne amatérskej scény ukazuje hlavného „hrdinu“ ako machra najťažšieho kalibru s mačetami, ako sa vozí na terénnom vozidle. Neustále okolo seba metá rukami a psychicky narušeného pripomína aj v ďalších scénkach. Akoby sa celý strih snažil len ukázať, aký je to silák a macher, že pozná základy boxu a nebojí sa ostrej mačety. Ozaj, aj vy ste si všimli, že namiesto mikrofónu rozpráva do čepele mačety?

Waszka G – Życie ostre jak maczeta (Život ostrý ako mačeta)

Paródia v rovnako zlej kvalite
Nuž a samozrejme, že aj takýto šialený trapas sa dočkal svojej paródie. Našlo sa pár nadšencov, čo si spravilo vlastnú verziu videoklipu k i tak strašnej „hudbe“. Vtipné táto nie príliš kvalitná paródia je ešte úspešnejšia ako originál.