Ben Kidd s jeho cover verziou Biebrovej As Long As You Love Me

0
3239

Ben Kidd, hviezda internetuNa internete a konkrétne na facebooku sa objavila nová celebrita z ľudu. Nie, nie je to žiaden krásavec, nastajlovaný frajer, či blonďatá pipenka, nič z krásnej časti obyvateľstva. Je to Ben Kidd, mladý Brit z Mulbarton v Norfolku (Veľká Británia), ktorý miluje spev a zrejme aj svoje veľké telo. Jeho Facebook účet bol pôvodne účtom ako každý iný, pár priateľov, pár príspevkov, no len čo začal prispievať do sveta hudby svojimi verziami skladieb, ukázal svoje ružové až biele obézne telo a vypustil pár tónov z úst, musel každý pochopiť, že tento mladík má slávu istú. Dnes ho odoberá viac ako 143 000 ľudí a v Británií ho mnohí poznajú. Svoj kúsok slávy si ukrojil aj na Youtube.

Presvedčte sa priamo na jeho účte FACEBOOK

Paródia, či pokus o imitáciu Justina Biebra?
Momentálne boduje COVER verziou kedysi podľa kýbla ostrihaného maznáčika Justina Biebra. To, čo sa v skladbe spieva a odohráva totiž Ben predvádza so svojim telom a gestami rúk. Do toho ten spev, pri ktorom možno bude niekto rozmýšľať, či to vôbec dopozeráte do konca, zostane v ušiach hrať aj dávno po tom, čo si to pozriete a vypnete… A tá britská angličtina. Úžas.


Pôvodné video zmizlo, v januári 2013 sme vymenili odkaz.

Dnes sa dá získať úspech aj veľkou odvahou sa vyzliecť a zaspievať. Neviete spievať? Očividne to vôbec nevadí. Nedá sa mu však uprieť, že pre jeho výnimočnú odvahu a exhibicionizmus sa o neho čoskoro budú zaujímať aj iné médiá, ako len tie internetové.

Originál Justin Bieber
Pre porovnanie, tu je originál, skladba As Long As You Love Me ft. Big Sean. Ani netreba dodávať, že skladba aby bola hitom potrebuje černocha a trochu zarapovať. To dnes vedia všetci. Skladba bez černocha a bez rapu, hoci sa tam trápne objaví na pár sekúnd, dnes bodovať žiaľ nedokáže. Túto podmienku si Justin splnil, ba dokonca videoklipu dodal trochu filmový nádych a ku koncu sa nechal slušne zmlátiť. Len škoda, že len v maskérni.