Bar Refaeli v sa bozkáva v reklame na internetové domény GoDaddy

0
1453

Internetový registrátor domén si pripravil pôvodne na 3. februára (asi nemohli vydržať a tak ju pustili skôr) naozaj originálnu reklamu. Dostal totiž do nej izraelskú modelku a bývalku Leonarda di Capria menom Bar Refaeli a pretekárku Danicu Patrick. Treťou hviezdou je Jesse Heiman, príležitostný herec, ktorý si strihá skôr úlohy náhodných pocestných, neobľúbených spolužiakov a bežnú lúzu, o ktorú by sme ani nezakopli. V reklamnej kampani, ktorá predstavuje pomocou krásnej sexi ženy internetovú doménu a cez múdreho mladíka múdry a dobrý nápad, má dôjsť k ich spojeniu, čo má zas charakterizovať nová doména pre obchod, alebo pre váš projekt. Registrátor sa tak snažil upozorniť na fakt, že spojením peknej domény a múdrosti sa dá dosiahnuť veľa. Všetko moderuje Danica, predstavuje oboch ako predstaviteľov jednej z dvoch potrebných zložiek dobrej domény a všetko vyvrcholí niekoľko sekundovým spojením pier sexi modelky a na pohľad odpudzujúceho mladíka. V kampani nepredstavujú nič nové a iné, než poskytujú iní registrátori. Bar si ale musela vytrpieť veľkú obetu, na druhej strane nepoznáme jej honorár a tak ani netušíme, do akej miery ju to bolelo. Jesse charakterizuje múdrosť, ale ak by mu chýbali okuliare, asi by nikto nezískal dojem jeho výnimočnosti. Ak ale chcela reklama zároveň šokovať, trochu sa jej to podarilo.

Podobnosť s českou reklamou náhodná?
V každom prípade však reklama zaujme jednoduchosťo, aj keď neprináša nič originálne. Pripomína reklamy z prostredia českého internetu. Tam totiž využili tiež krásku a škaredého (alebo skôr tuctového nevýrazného) muža. Spropagovali českú doménu a webhosting. Až sa zdá, že GoDaddy neprišli s ničím novým, len inak pochopili českú reklamu a spravili si svoju verziu.

GoDaddy má však za sebou viacero reklám, ktorými sa snažia upútať záujem ľudí o registráciu domén práve cez nich. Čo na tom, že niektoré z nich nemajú s internetom nič spoločné. Ako napríklad….

GoDaddy stavia na pekné baby. Až príliš. A pretekárka Danica Patrick je azda najobľúbenejšou hviezdou