Trapas: Anna Amenová najžiadanejšia, ale nie jediná

2
2440

Miss Universe Slovak republic

Nuž, akonáhle som vydal Annu Amenovú na jej úspešnom videu s úžasnou angličtinou, pozabudol som vydať ešte iné videá, napríklad Miss Univers hosťujúcej krajiny, a teda USA. Tá je tiež zábavná. Smiešne sú aj mnohé ďalšie – pre porovnanie pripojím teda niekoľko ďalších. Po pravde, Anna Amenová sa stala celebritou nie pre krásu ale pre rozum, stala sa dôkazom blondínkovstva ale bohužiaľ aj pomýlenou predstavou o inteligencii Slovákov. Aj o tom hovoria fóra a komentáre na Slovensku aj v zahraničí. Nuž je nutné ju vydať ešte raz, už aj slovenské médiá sa pohli a tiež informujú o tejto zábavnej pikoške. Znovu teda….

Anna Amenová „My name is Miss Slovakia“:

Medzi všetkými finalistkami sa stala absolútne najžiadanejšou. Kým niektoré dievčatá upútali menej a ich odpovede boli menej zábavné, iné sa vyšvihli závratne rýchlo. Slovensko ale kraľuje, vyšvihlo sa vysoko a ak to bude ďalej pokračovať, bude rozdiel od Poľska alebo Venezuely ešte väčší. N
Ďalšie krásky a „krásky“ sa vám predstavia nižšie. Naša reprezentantka, mimochodom študujúca na súkromnej právnickej fakulte, istotne internet má, videla čo videl teraz celý svet a možno sa bude snažiť viac zapracovať na svojej jazykovej znalosti. Ďalšie top videá už možno budú zaujímavé menej či viac, no zábavné sú tiež.

Reprezentantka Poľska – Maria Nowakowska

Trochu trápna a neuveriteľne ukecaná Miss Universe USA

Miss Universe Venezuela – Marilesa Gibson

Miss KOREA – Joori Kim

Miss Maďarska – Timea Babinyecz

Miss Francúzska – Malika Menard

Ďalej ešte náhľad na počet videní videí ostatných a pár obrázkov z komentárov na Youtube k slovenskému videu.
MISS UNIVERSE LAS VEGAS

Z youtube jedna zo strán s príspevkami komentujúcich…
MISS UNIVERSE LAS VEGAS

Comments are closed.