Agresívna pestúnka zmlátila dieťa, svedčí skrytá kamera

0
2319

Šialená pestúnkaV Ugande sa odohral ďalší prípad kamerového odhalenia správania sa pestúnky voči zverejnému dieťaťu. Tento konkrétny však prekonal všetky americké prípady najmä mierou násilia voči dieťaťu. Otec Erick Kamanzi z mesta Kampala si všimol modriny na svojom dieťati a krívanie. Zaujímalo ho, čo sa deje, kým sú obaja rodičia v práci a keď si doma pozrel video, takmer pestúnku zabil. Na poriadny útok otca voči žene, ktorá sa mala o dieťa starať a nie ho takmer zabiť, bola privolaná polícia. Po zatknutí a vychladnutí vo väznici požiadal políciu, aby si pozreli záznam v jeho dome. Keď im ukázal prečo sa zachoval voči mladej 22 ročnej pestúnke tak tvrdo sa všetka pozornosť úradov sa odrazu obrátila voči nej.

Čo sa stalo na videu?
Šialená žena kŕmila dieťa, ktoré odmietalo jesť. Sama nespojkojná z toho, že nie je po nej, ju nútila jesť nasilu. Keď však vyvrátila jedlo pred seba na koberec, žena dostala chuť poučiť malé dieťa obzvlášť tvrdým spôsobom. Jej osobná pomsta v podobe skákania a kopania do dieťaťa, či mlátenie akéhosi predmetu po jej holom tele, je prístupná online skôr ako výstraha. Otec sa rozhodol na takéto správanie upozorniť verejne, najmä však upozorniť na to, aby rodičia dali pozor na to, komu odovzdávajú svoju dôveru. Žena sa podľa médií nedostane na slobodu najbližších 15 rokov, keďže jej hrozí obvinenie z pokusu o vraždu. Státím na jej chrbte a inými útokmi sa totiž mohlo pokojne stať, že by dieťa už k životu neprebrala.
V prípade bude ako dôkazový materiál skrytá kamera z domácnosti a lekársky posudok, ktorý bude nepochybne bohatý.

Upozornenie: video je plné tvrdého násilia voči dieťaťu
Aktualizácia: video je opakovane z Youtube vymazané pre násilie. Jeho šírenie cez Facebook sa dostalo do slovenských končín už včera, no z Facebooku je ho nemožné nasadiť do článku. Podarilo sa nám nájsť video na Cas.sk, ktoré bude pravdepodobne zachované dlhšie.