5 tipov kam sa vybrať tento víkend

0
1877
Ďalší jarný víkend pred nami a vy neviete kam sa vybrať? Inšpirujte sa našimi tipmi 🙂
 

Coneco – Racioenergia

Kde: Incheba Expo Bratislava
Kedy: 11-14.4.2018 , 9-18,00
Cena: Základné vstupné 7 eur
 
Chystáte sa stavať či rekonštruovať? Potom vam určite odporúčame navštíviť veľtrh stavebníctva, ktorý už tradične predstaví tie najnovšie trendy v oblasti stavebníctva a architektúry . Nájdete tu aj nové riešenia na úsporu energie, inteligentné elektroinštalácie a nudiť vás nebude ani sprievodný program.
 
Viac info tu.
 

Festival záhrad

Kde: Bory Mall,Bratislava
Kedy: 14.4.- 15.4.2018
 
Tohtoročný Festival záhrad vám prinesie množstvo tipov a rád ako uplatniť princípy permakultúry a pestovať ekologicky. Okrem toho si môžete pozrieť výstavu zbierky hmyzu Karola Hlavenku, floristické minisvetu umelca Alexa Zelinu . či výstavu bonsajov Danubius Bonsai Klub.
 
Viac info tu.

Objavovanie Prešova

Kde: Prešov
Kedy: 13.1 – 10.6.2018
 
Každý druhý víkend  toto obľúbené podujatie odhaľuje zaujímavosti z histórie kráľovského mesta a to vždy v znamení inej témy. Témou tohto víkendu sú Meruôsme roky. Začiatok je vždy v sobotu o 10:00 a v nedeľu o 14:00 spravidla pred Mestským informačným centrom v Prešove. Podujatie je určené všetkým vekovým kategóriám. 

Bánskobystrická hudobná jar

Kde: Robotnícky dom, Radnica, Bánska Bystrica
Kedy: 14.3-14.5.2018
 
Festival klasickej hudby, Bánskobystrická hudobná jar, patrí medzi najstaršie festivaly tohto žánru na Slovensku. Otvárací koncert sa uskutoční už túto sobotu 14.4 o 18.00 a nepochybne na vás čaká výnimočný hudobný zážitok.
 
Viac info tu.

Týždeň slovenského filmu

Kde: Kino Lumiére Bratislava
Kedy: 9.4-15.4.2018
 
Podujatie zamerané na prezentáciu a podporu slovenského filmu nadväzuje na mimoriadne úspešný rok slovenskej kinematografie. Pripravený je aj pútavý sprievodný program. Po prvýkrát filmy z jeho programu budú môcť v rovnakom termíne vidieť aj diváci v ďalších deviatich slovenských mestách. Program si môžete pozrieť tu
 
A kam sa tento víkend chystáte vy?