Farebné dámske topánky – prečo ich mať v šatníku?

0
337

Vo svete módy sú topánky azda najdôležitejším doplnkom, ktorý dokáže dodať každému outfitu špecifickú osobitosť. Topánky vedia zmeniť a vylepšiť nielen váš odev, ale aj to, ako sa cítite. Preto je naozaj dôležité nájsť si topánky, ktoré vyhovujú vášmu štýlu a preferenciám. No pokiaľ ide o farbu, každá dáma by mala vlastniť aj pár topánok vo výraznejšej farbe, ktorým môže zmeniť a podčiarknuť svoj outfit. Prečo je teda dobré mať v šatníku napríklad výrazné žlté topánky?

Zabudnite na klasickú čiernu

To, že čierne alebo béžové topánky sú univerzálnym základom šatníka každej dámy, je samozrejmosťou, ktorá stale platí. No nikdy neurobíte z jednoduchých čiernych šiat zaujímavý a úchvatný outfit tak jednoducho, ako pomocou žiarivých červených topánok na podpätku. Farebnými topánkami môžete dopĺňať alebo kontrastne zvýrazniť vaše oblečenie a vytvárať tak nespočetné množstvo zaujímavých kombinácií.

Napríklad pár jasno modrých lodičiek môže dodať jednoduchým biely šatám nádych elegancie, a žlté topánky zas urobia z bežných džínsov a trička zaujímavý a hravý outfit. Farebné topánky dokážu jednoducho zmeniť váš outfit z denného na večerný alebo z formálneho na neformálny.

Vyjadrite sa prostredníctvom farby

Váš osobný štýl obliekania je formou sebavyjadrenia a farebné topánky sú skvelým spôsobom, ako sa prejaviť. Neznamená to však, že na to, aby ste sa prostredníctvom módy dokázali vyjadriť, musíte zvoliť tie najvýraznejšie a najpútavejšie farby. Aj jemné pastelové odtiene majú svoje čaro a osobitosť a topánky v týchto farbách sú tiež veľmi univerzálne. Môžete ich nosiť s akýmkoľvek outfitom.

Červené alebo oranžové topánky zas symbolizujú vášeň a sebavedomie. Preto, ak chcete urobiť naozaj silný dojem na špeciálnej udalosti alebo obchodnom stretnutí, vsaďte na jeden z týchto farebných variantov. Pastelové ružové lodičky pôsobia naopak jemne a žensky, takže sa výborne hodia na rande alebo neformálne strentutie s priateľmi. Ak si vyberiete topánky vo farbách, v ktorých sa cítite komfortne, vaša obuv bude odrážať aj vašu identitu.

Sezónne trendy ale aj nadčasová klasika

Jarné a letné kolekcie často hýria jasnými a živými farbami, ako je napríklad koralová, tyrkysová a šalviovo zelená. Na jeseň a zimu sú zas populárne odtiene bordovej, smaragdovej zelenej a námorníckej modrej. Skvelou ponukou farebných topánok na každú sezónu sa môže popýšiť CCC, predajca obuvi a doplnkov pre každú príležitosť. V online obchode alebo kamenných predajniach ponúka bohatý sortiment od mnohých známych značiek a pre každú peňaženku. CCC vás určite inšpiruje k investícii do kvalitného páru farebných topánok, ktorý obohatí váš šatník. Ak chcete skôr niečo nadčasové, vyskúšajte červené topánky na podpätku, ktoré sú pre mnohé dámy stále klasickou voľbou pri výbere. Metalické strieborné alebo zlaté topánky zas jednoducho dodajú trochu luxusu a neprehliadnuteľnosti každému outfitu bez ohľadu na typ udalosti.

Farebné topánky sú proste skvelým kúskom, ktorým môžete ľahko vynoviť váš šatník a spestriť nimi mnoho outfitov, ktoré vám už možno prídu fádne. Stačí sa len odpútať od tradičných trendov, nabrať trochu odvahy a potom vykročiť komfortne vpred!