Výstavy, ktoré majú drive – Motocykel a Boat Show

0
1802

Jar veľkolepo privítajú milovníci motoriek a lodí na exkluzívnych akciách v bratislavskej Inchebe.

S príchodom jari sa otvárajú dvere motorkárom, ale aj milovníkom lodí. Od 15. do 18. marca si na svoje prídu všetci fanúšikovia dvojkolesových tátošov, adrenalínu, slobody a relaxu na vode vďaka 18. medzinárodnej výstave motocyklov a príslušenstva Motocykel a 15. medzinárodnej výstave lodí Boat Show. Od štvrtka do nedele majú navyše všetci návštevníci Incheby na dvoch kolesách parking zadarmo.

Nový vietor do plachiet aj do vlasov

MotocykelBoat Show sľubujú okrem prehliadky motoriek a lodí množstvo adrenalínu a zábavy. Motonadšenci si budú môcť vybrať na výstave Motocykel z bohatej ponuky motoriek všetkých druhov, trojkoliek i štvorkoliek, skútrov, ale aj oblečenia, obuvi a služieb pre motocyklistov. Predstavia sa kompletne všetky značky, ktoré sa predávajú na Slovensku a medzi vystavenými kúskami nebudú chýbať ani skutočné špeciality v hodnote desiatok tisícov eur.

Značky: ACCESS MOTOR, ADIVA, APRILIA, ARCTIC CAT, BENELLI, BETA, BMW, BOMBARDIER, CAN AM, CF MOTO,  DERBI, DUCATI, GAS GAS, GILERA, HARLEY DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, INDIAN, JAWA, KAWASAKI, KEEWAY, KTM,  LINHAI, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, SYM, SUZUKI,TGB, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA.

Boat Show zas poteší milovníkov aktívneho vodného oddychu a ponúkne širokú paletu plachetníc, jácht, motorových člnov, vodných skútrov a potrebného príslušenstva. Medzinárodná výstava bude tým pravým orechovým nielen pre skúsených lodiarov, ale aj pre amatérov, ktorí životný štýl na vode ešte len plánujú vyskúšať.

Adrenalínom nabitý sprievodný program

Súčasťou výstavy bude aj jedinečná motošou Adama Peschla a Special Brothers Teamu s motocyklovými kaskadérmi, ktorí predvedú kúsky na motorkách a štvorkolkách, ukážky jazdy „na zadnom“ či drift šou. Nebudú chýbať autogramiády motocyklových reprezentantov, možnosť fotenia na motorkách, zaujímavé besedy aj expozície veteránov. Mnohí sú už zvedaví na slávnostné vyhlásenie ankety Motocykel roka. Program však pre návštevníkov nebude len o pozeraní, ale aj o jazdení. V testovacom centre dostanú možnosť otestovať okrem skútrov rôznych značiek po prvýkrát aj motorky.

Čo dokážu šikovné ruky

Na skutočných fajnšmekrov čaká jedinečná výstavná prehliadka tuningu a motocyklov vyrobených na zákazku Customs of Slovakia v nových, väčších priestoroch vstupnej haly. Nebude chýbať program s módnymi prehliadkami, zvukovou aj svetelnou šou. Súčasťou prezentácie bude aj Slovenská národná tetovacia výstava, ktorá dostane pod jednu strechu slovenské tatérske špičky. Umelci tvoriaci na kožu si zmerajú sily v súťaži o najpôsobivejšie tetovanie.

Obe podujatia so zameraním na aktívne trávenie voľného času patria medzi návštevnícky najpopulárnejšie akcie a každoročne prilákajú desaťtisíce ľudí nielen z celého Slovenska, ale aj zo susedných krajín. Navyše, každá vstupenka je v hre o exkluzívny zájazd na Route 66 a ďalšie hodnotné ceny. Viac informácií nájdete na www.incheba.sk.

Čítajte tiež:

7 dôvodov, prečo sa oplatí navštíviť Levoču

Prečo s pribúdajúcim vekom ťažšie znášame opicu

Záhady, na ktoré ani veda nemá odpoveď