Nová rozprávka V Modrej izbičke spisovateľky Diany Mašlejovej vychádza aj ako audiokniha

0
1761

Počuli ste niekedy o zázračných knihách? Že ste sa so žiadnou nikdy nestretli? To ani náš hlavný hrdina škriatok Zvitko. Všetko sa však zmenilo vo chvíli, keď sa v nej jedného dňa sám ocitol. Rozprávková kniha V Modrej izbičke rozpráva zábavný a poučný príbeh o škriatkovi a jeho priateľoch z modrej izbičky. Audioknihu V Modrej izbičke načítal známy hudobník, moderátor a spisovateľ Štefan Chrappa alias Pišta Vandal. Oba tituly vychádzajú pod značkou vydavateľstva Real Music House.

Tam, kde je na prvom mieste priateľstvo, odvaha a láska, sa dá prekonať každý problém. A jedným z nich môže byť aj strach, ktorý vie občas narobiť nemalé problémy. Škriatok Zvitko to veru nemá ľahké. Najprv ho drevorubači pripravia o príbytok v starom dube a v zničenom lese sa po jeho kamarátoch akoby zľahla zem. Čo len bude malý škriatok robiť? Našťastie sa celý jeho príbeh odohráva v tajomnej knižke, ktorú práve číta malá Sofinka na návšteve u svojej pratety. Okolo nej ticho a poslušne sedia staré hračky. Namosúrená Opica, múdry a rozvážny plyšový Macík, krásna a milá Bábika, roztržitý Psík a ľútostivý a kamarátsky Drevený chlapček. V modrej izbičke, kde žijú, zakrátko nič nebude také ako predtým. K starým hračkám totiž pribudne nový spoločník. Škriatok Zvitko. Ako sa z rozčítanej knižky na nočnom stolíku dostane do Modrej izbičky a aké dobrodružstvá tam naňho čakajú? Ako si poradia hračky, keď sa za dverami Modrej izbičky zrazu začnú ozývať hrozivé zvuky? Pomôže im Zvitko, dokáže prekonať svoj strach, ktorý si priniesol zo severských lesov, ukáže sa ako odvážny ochranca? Dozviete sa v rozprávke, kde nad zlom vyhráva statočnosť, dobré srdce, priateľstvo a láska k literatúre.

Diana Mašlejová je mladá slovenská spisovateľka, literárna publicistka, popularizátorka detskej literatúry a rozprávkarka. Vydala dve knihy poviedok pre dospelých (Aj o vetre, Maják), tri rozprávkové knihy pre detského čitateľa (Tajný cirkus, Stratený zajko v Paríži a V Modrej izbičke). V roku 2017 autorke vychádza prvá audiokniha na motívy rozprávky V Modrej izbičke (vydavateľstvo Real Music House), ktorú načítal obľúbený hudobník, spisovateľ a redaktor Pišta Vandal Chrappa. Knihu V Modrej izbičke z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Na vydanie knihy prispel BSK. Audioknihu V Modrej izbičke z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Nová kniha a audiokniha V Modrej izbičke spisovateľky Diany Mašlejovej vychádza vo vydavateľstve Real Music House.

Viac informácií o knihe V Modrej izbičke:

http://www.realmusichousestore.com/index.php?route=product/product&path=59&product_id=107

 

Viac informácií o audioknihe V Modrej izbičke:

http://www.realmusichousestore.com/index.php?route=product/product&path=61&product_id=103

 

Ukážka z audioknihy V Modrej izbičke:

 Čítajte tiež:

Ako sa prestať hnevať. Osloboďte svoju myseľ a prestaňte si ubližovať

6 vecí, ktoré svoje deti učíme zle