Najlepšie filmy na pritúlenie sa vo dvojici

0
4474

Niekoľko tipov na príjemnú romantickú komédiu

Chcete si s priateľom spraviť pekný večer? Nemáte práve chuť na ťažký príbeh či temnú atmosféru, ale hľadáte príjemnú romantickú komédiu? Vyskúšajte niektorý z filmov na tomto zozname. Nájdete na ňom ľahké „oddychovky“ aj naozaj výborné filmy.

fountain-radicchio-598123_1920

Rande v Ríme

Veríte na osud, ale váš priateľ nie? Pustite mu tento film. Možno nezmení svoj názor, no aspoň uvidí, čo sa môže stať, ak v niečo naozaj silno veríte.

50-krát a stále po prvý raz

Vraví vám priateľ, že stále na niečo zabúdate? Ukážte mu, že Adam Sandler to mal s Drew Barrymore oveľa ťažšie.

Riskni to s Polly

Protiklady sa priťahujú a vzťah medzi nimi môže fungovať. To je posolstvo romantickej komédie s hereckými hviezdami Benom Stillerom a Jennifer Aniston.

Milionár z chatrče

Oscarmi ovenčený film vám ukáže, ako účasť v televíznej súťaži Milionár dokáže zmeniť život. Je to výborný film, po ktorom môžete s priateľom viesť intelektuálne rozhovory o sociálno-ekonomických problémoch a Hollywoode. Alebo aj nie.

Láska a basketbal

Neviete „ukecať“ milého na romantický film? Má však rád šport? V tomto filme si nájdete to svoje vy aj on. Príbeh lásky, v ktorom hrá vedľajšiu úlohu basketbal.

Cudzinec

Ak nemá rád predvídateľnosť romantických komédií, pustite mu film Cudzinec s Johnnym Deppom a Angelinou Jolie. V romantických mestách Paríž a Benátky zvedú dramatickú hru na mačku a myš.

#confessionsofashopaholic #dvd #islafisher #hughdancy #romcom #shopping #newyork #miami #creditcard

A post shared by Jerry Hamac (@jerryhamac) on

Spoveď nákupnej maniačky

Po tomto filme možno pochopí, prečo chcete prevetrať kreditnú kartu nákupom drahých topánok. Príbeh ženy závislej na nakupovaní, ktorá sníva o tom, že sa stane redaktorkou slávneho časopisu.

Ako prísť o muža za 10 dní

Matthew McConaughey i Kate Hudson spolu desať dní zvádzajú boj plný trikov. Hoci má každý iný zámer, oboch poháňa najmä vlastné ego. Napokon sa však všetko skomplikuje a do hry vstúpi láska. Kto súboj napokon vyhrá?

Vivian and Edward ? #juliaroberts #richardgere #prettywoman #garrymarshall #90s

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberrts) on

Pretty Woman

Miliardár a prostitútka. Dvojica, ktorá na prvý pohľad nemôže fungovať, no v prípade Julie Roberts a Richarda Gera je všetko inak. Klasika tohto žánru.

Svadba môjho najlepšieho priateľa

Stálica romantických komédií Julia Roberts si zahrala aj vo filme, ktorý vychádza z teórie, že kamarátstvo medzi mužom a ženou nemôže existovať. Skôr či neskôr sa vraj jeden do druhého musí zamilovať.

Má ma rád, nemá ma rád

Príbeh o kráse mladej lásky od režiséra Roba Reinera. Keď sa Juli a Bryce prvý raz stretnú, ona sa okamžite zamiluje, ale on nemá záujem. Roky však plynú, z detí na základnej škole sa stávajú dospievajúci na strednej a situácia sa mení.

Hitch: Liek pre moderného muža

Will Smith si zahral odborníka na balenie dievčat. Zatiaľ čo pre ostatných má po ruke zaručene úspešné triky, on sám nedokáže očariť Evu Mendes. Čo musí spraviť, aby napokon získal jej srdce? 

Moulin Rouge

Muzikál o pravde, kráse, slobode a najmä láske. Hudba, ženy, kostýmy, flitre – to všetko vás očarí. Dej má však aj temný podtón zovretia smrti, ktorému sa nedá uniknúť.

Láske na stope

Ak ešte stále neuveril na osud, možno ho presvedčí film s Johnom Cusackom a Kate Beckinsale. Príbeh dvoch ľudí, ktorých dajú dokopy neuveriteľné zhody okolností,  núti uveriť, že spriaznené duše naozaj existujú.

Láska nebeská

Ak sa z Lásky nebeskej po prvom pozretí nestane vaša spoločná každoročná tradícia, možno si nie ste súdení. Film preplnený hviezdami ukazuje v ôsmich prepletených príbehoch, že láska má mnoho podôb.

"I figure life's a gift and I don't intend on wasting it." j.mp/BuyTitanic #Titanic #Titanic20

A post shared by Titanic (@titanic.movie) on

Titanic

Nádherný a srdcervúci príbeh dvoch mladých ľudí z odlišných spoločenských vrstiev, ktorí sa stretnú a zaľúbia do seba počas cesty na „nepotopiteľnej“ lodi. Absolútna klasika.

Alfie

Príbeh moderného Casanovu svojmu priateľovi určite pustite. Tvrdá lekcia, ktorú vo filme dostane Jude Law, ukáže vášmu milému, že sukničkárstvo sa nevypláca.

Čítajte tiež:

Filmové klasiky zo 60-tych rokov

Recenzia: Film Life-dve tváre, ktoré sa nepodarilo zlúčiť dokopy


Zdroj:http://www.lovepanky.com/entertainment/movie-reviews/movies-to-watch-with-your-boyfriend