Jazerá v Bratislave, ktoré milujeme. Máme pre vás prieskum najlepších!

0
2326

Bratislavčania milujú leto a horúce dni. Obzvlášť horúce víkendy sú pre nás ideálne na to, aby sme ich strávili pri vode s priateľmi a pivom. Aké však máme možnosti a kam sa ísť v lete kúpať v Bratislave? Každý si môže vybrať presne podľa toho, čo hľadá. Súkromie alebo exponovaná pláž aj s možnosťou kúpania si zmrzliny? Toto všetko Bratislava ponúka a my máme pre vás prehľad tých najobľúbenejších miest na kúpanie v Bratislave.

jazera-v-bratislave Zlaté piesky vedú už dlhé roky
Zlaté piesky sú jednoznačne tie najobľúbenejšie jazerá pre kúpanie v Bratislave. Obyvatelia hlavného mesta ich milujú a prídu si tu nás svoje všetci, čo majú radi rušné kúpanie, teplú vodu, čapované pivo či dokonca nudistickú pláž. Kúpanie na zlatých pieskoch je jednoznačne populárne. Nájdete tu platenú zónu s parkoviskom, ale aj časť za ktorú sa neplatí. Nudistická časť je zadarmo. Kúpanie na Zlatých pieskoch je populárne celé leto a konajú sa tu rôzne hudobné festivaly či víkendové podujatia ako WakeLake. Kvalita vody je priemerná a pláže nájdeme aj štrkové, aj pieskové.

Kuchajda stráca na popularite kvôli mŕtvolám
Kuchajda si svoju popularitu užila, no stále ju rado navštevuje mnoho ľudí. Pokles návštevníkov klesol najmä vtedy, keď médiami začali kolovať informácie o tom, že sa na dne jazera na Kuchajde našlo pár mŕtvych tiel. To je už však pár rokov a od vtedy sa toto jazero opäť teší návštevám obyvateľov hlavného mesta. Kvalita vody na Kuchajde nie je až tak úžasná a preto sa na toto jazero pomaly zabúda. Väčšina vstupov do vody je veľmi strmá a preto toto jazero Bratislavčania až ta

ZDIEĽAŤ
Predchádzajúci článokAký vplyv má diabetes na psychiku?
Ďalší článokStala sa z nej PROSTITÚTKA
Keď som mal 25, dal som výpoveď aby som sám cestoval po svete. Kancelária nikdy nebola pre mňa. Z cestovateľského blogu Bez Mapy som si spravil zamestnanie na plný úväzok a stal sa digitálnym nomádom. Všetko čo potrebujem k práci je môj laptop, WiFi a hlava plná nápadov. Dlhodobo cestujem po svete a svoje zážitky, rady a tipy ako žiť život na vlastnú päsť zdieľam s tebou na tomto blogu. Pridaj sa ku mne a zahoď svoj strach z nepoznaného.