Lana Del Rey po rokoch vydala nový singel “Love”. Pozrite si  ešte horúci videoklip

0
2830

Viac ako dva roky museli fanúšikovia americkej speváčky Lany Del Rey čakať na nový singel “Love”, ktorý vyšiel minulý týždeň. Nechýba mu charakteristický zasnený sound a chytľavý refrén. Predzvesťou jeho vydania boli tajomné filmové plagáty rozvešané po celom Los Angeles. Obsahovali len fotografiu speváčky a nápis LOVE. K novému songu bol natočený podarený vintage klip v štýle 60.rokov, mixnutý štipkou vesmíru a hipsterskou symbolikou.

Posledný, v poradí štvrtý štúdiový album Honeymoon dosiahol až 2. miesto v rebríčku Billboard 200. Nový song vznikol v spolupráci s dlhoročným producentom Rickom Nowelsom. “Všetky svoje štyri albumy som robila pre seba. Tentoraz to bude iné. Piaty album venujem svojim fanúšikom,” povedala Lana Del Rey v nedávnom rozhovore.

obrazok 1

Nový videoklip prekvapuje razantnou zmenou tématiky, čím sa len potvrdzujú speváčkine slová. V minulých hudobných klipoch bola ústrednou postavou vždy sama speváčka. Väčšinou bola zobrazovaná vo vzťahoch s mužmi.


Tip redakcie: John Wick 2 sľubuje nadupanejšiu akciu a nekonečné množstvo vystrieľaných nábojov


“Love” naopak ukazuje jej fanúšikov na koncerte, ktorí sa prenášajú do magických galaxií, čím vzniká prepojenie atmosféry typickej pre Lanine klipy – vintage a vesmírnych obrazov. Ako celok pôsobí klip nezvyklo pozitívne, speváčka sa dokonca aj usmieva, čo je vzhľadom na jej chladnú imidž vskutku ojedinelé.

obrazok 2

Zdá sa, že Lana Del Rey prehupla na pozitívnejšiu vlnu… Každopádne netrpezlivo očakávame vydanie nového albumu, ktoré by podľa posledných informácií malo vyjsť koncom jari.