BALATON SOUND OZNAMUJE FÁZU 2 V LINE UPE PRIBUDLI ALESSO, AXWELL Λ INGROSSO & CRAIG DAVID

0
5058

Plážový festival odhaľuje v rámci fázy dva masívny prírastok nových umelcov za účasti Martina Solveiga, Elly Eyre a Disciples, ktorí sa tohto eventu v Maďarsku zúčastnia

Balaton Sound, ktorý je 5 dní non-stop trvajúcim plážovým festivalom, konajúcim sa na jedinečnom brehu jazera Balaton,  odhalil v rámci Fázy dva line up, ktorý uvidíte na tomto maďarskom festivale medzi 4. a 8. Júlom. Počas týchto dní, budete mať možnost vidiet pôvodných členov zoskupenia Swedish House Mafia a ničiteľov pódii Axwell Λ Ingrosso, ktorí sa zhostia hlavného stagu počas 8. júla.


Ich ostatný album ‘More Than You Know’ z leta 2017 ( dosiahol 400 miliónov vypočutí na Spotify) a my sa tešíme, že sa na Balatone spolu s nimi predstaví ich švédsky kamoš Alesso, ktorý to odpáli na hlavnom pódiu 4. Júla.

5 dňová šialená párty a sestra Sziget festivalu, tiež privíta mená ako Martin Solveig, Disciples, a britského pioniera garagu Craiga Davida,  ktorý so sebou privezie svoju TS5 show, ktorú odštartuje 7. Júla v Jager arene a táto sa bude niesť v štýle jeho úspešného albumu ‘The Time Is Now.’


Rudimental
sú veľmi dobre známi vďaka spolupráci s Ella Eyre na ‘Waiting All Night’. A práve ona je súčasťou fázy dva spolu s umelcami ako Vini Vici, Carnage, Night Lovell, Nghtmre, a umelkyňou z New Yorku, glam star Princess Nokia. Súčasťou fázy jedna boli umelci ako Martin Garrix, Jonas Blue, DJ Snake, a The Chainsmokers.

5 dňová vstupenka na Balaton Sound dá každému návštevníkovi tejto šialenej plážovej párty možnosť naplno si vychutnať jazero Balaton a všetko čo k nemu patrí. Vďaka 3 dňovým vstupenkám bude mať každý fanúšik užiť si tri hlavné dni festivalu podľa vlastného výberu (4-5-6 Júla) alebo (6-7-8 Júla). Tým, ktorí hľadajú extra komfort navyše, sú k dispozícii VIP vstupenky a VIP denné vstupenky, ktoré vám umožnia príchod cez zvláštny VIP vstup a prístup do VIP priestorov a na vyvýšené “Grand Stand” pódium, ktoré je umiestnené oproti Main Stagu.

Line-Up (v abecednom poradí):

AXWELL INGROSSO
ALESSO
CARNAGE
CHAINSMOKERS

CRAIG DAVID
DAVID GUETTA
DISCIPLES
DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
DJ SNAKE
ELLA EYRE
JONAS BLUE
MARTIN GARRIX
MARTIN SOLVEIG
NIGHT LOVELL
NERVO
NGHTMRE
PRINCESS NOKIA
TIMMY TRUMPET
TY DOLLA SIGN
W&W
VINI VICI

Viac mien bude oznámených v nadchádzajúcich týždňoch!

Pre viac informácii: www.balatonsound.com/sk

Čo: Balaton Sound

Kde: Zamárdi, Jazero Balaton, Hungary

Kedy: 4-8 Júl, 2018

Web: www.balatonsound.com/sk

Vstupenky: https://balatonsound.com/sk/tickets/category/entry-ticket

Čítajte tiež:

Sprievodca festivalovou sezónou  – Pohoda, Topfest, Grape, Uprising

Do kín prichádza SLOVENSKÝ TANEČNÝ FILM BACKSTAGE!