Shirley Manson prerušila koncert skupiny Garbage, aby vynadala mužovi čo udrel ženu

0
1319

Shirley Ann Manson – škótska speváčka úspešnej alternatívnej rockovej skupiny Garbage, prerušila tento týždeň koncert skupiny v House of Blues v Atlantic City. Stalo sa tak počas prvých veršov megahitu skupiny Push it preto, že speváčka medzi divákmi uvidela muža, ako napadol svoju ženu. Ihneď prestala spievať, začala na muža kričať skutočne nevyberanými slovami. Následne prestala hrať aj kapela a speváčka sa postarala o to, aby muža ochranka z koncertu vyhodila.

Shirley Manson bola vždy rebelka a divoška, no zdá sa, že hodnoty má rovnaké ako väčšina ľudí a nebojí sa ozvať, keď vidí ako sa ubližuje slabším.
Skupina Garbage je v súčasnosti na turné k podpore predaja svojho posledného albumu Not your kind of poeple. Ten vyšiel začiatkom mája a jeho uvedenie na trh sprevádza aj singel Blood for popies.
Album debutoval v USA na skvelom 17 mieste a v Británii dokonca na 10.

So svetovým turné, ktoré nesie názov albumu navštívi skupina Severnú Ameriku, Európu i Áziu a celkovo odohrá až 54 koncertov. Záznam Live stream koncertu si môžete pozrieť vďaka priloženému videu.