Netradičnú neónovú jogu si môžete zacvičiť už túto nedeľu

0
1397

V bratislavskej Hant Aréne zhasnú 15. apríla o 14:00 všetky svetlá a ponoríte sa do neónovej meditácie pri cvičení power jogy. Príjemná živá hudba bude sprevádzať tiež skoršie cvičenie basic jogy o 12:00.

Brány arény sa otvárajú už o 9:30 ráno, no kým sa dočkáte prvej jogovej pozície – asány, čaká vás ešte zaujímavý program.

Vytvor svoju vlastnú asánu a zažiar farbami

Na jednom zo stanovíšť bude pripravený Asana Twister, na ktorom môžete vytvoriť vlastné kreatívne jogové pozície a súťažiť a najlepšie pomenovanie.

O neónovú vizáž účastníkov sa postarajú odborníčky v Huawei Beauty & Fashion zóne alebo ju môžu vziať do vlastných rúk všetci nadšení jogíni.

Známy fotograf Jakub Čajko bude vo fotokútiku zachytávať žiarivé snímky na údajne najlepší fotomobil na svete Huawei P20 Pro. Toto zariadenie s umelou inteligenciou a prvým trojitým fotoaparátom na svete je schopné zachytiť aj fotografie v tme či šere. Telefón z tej istej rady si odnesie aj jeden z účastníkov v súťaži na Facebooku.

Oblečenie môžete zvoliť farebné, no krásne efekty dosiahnete pod UV svetlom aj s bielou farbou. O pitný režim a drobné občerstvenie sa postarajú organizátori.

Organizátori pripravili aj ďalšiu súťažnú aktivitu spojenú s hľadaním mikrosnímok jógových pozícii. Úlohou bude nájsť ich a odfotiť v čo najkratšom čase vďaka super zoomu na fotoaparáte smartfónu. Najrýchlejší joga hľadači budú odmenení inteligentným fit náramkom.

Cvičte s Adrianou Špronglovou, Lenkou Šóošovou či Tatianou Židekovou

Východnému cvičeniu zo starovekej Indie prepadli aj ambasádorky podujatia Lenka Šóšová, instagramerka Tatiana Žideková či food blogerka Simona Škodová.

Je možné, že práve vedľa vás si položí jogamatku jedna z nich. Zážitkovými lekciami vás prevedie známa lektorka jogy Adriana Špronglová.

Vezmite aj partnera

Moderátor podujatia a herec Juraj Bača sa nám priznal, že by chcel s cvičením jogy začať. „Chcel by som chlapom ukázať, že toto cvičenie nie je čisto ženská záležitosť,“ vyznáva sa Juraj.

Cvičeniu jogy sa venujú aj mnohí známi herci ako Robert Downey jr. či Colin Farrell alebo tenista Novak Djokovič.

Prinášame ďalšie podujatie ktoré nemá žiadne obmedzenia ani limity a jeho hlavnou myšlienkou je, aby ste si tento deň užili čo najviac a zábavnou formou sa zoznámili s fenoménom akým je joga,“ pozýva všetkých organizátorka Lenka Šoltésová.

Záujemcovia sa stále môžu registrovať na stránke www.justneonyoga.sk alebo osobne 14. 4. od 12:00 – 21:00 v Avione a 15. 4. od 9:30 – 10:30 priamo v Hant Aréne.

Čítajte tiež:

Ako pomôcť dieťaťu lepšie vám rozumieť

15 otázok, ktoré odpovedia, či vás vzťah vydrží