Pitbull zaútočil na dieťa, dieťa zaútočilo na pitbulla. Videá z ktorých zamrazí…

33
6550

pitbullDnes prinášame dôkaz o skutočnej krvilačnosti plemien, ktoré chce naša vláda zakázať. Psy, ktorým sa majitelia venovali, cvičili a prevažne ide o pittbullov, sa objavili aj na týchto videách, ktoré prinášajú skutočný pohľad na ich správanie. Kým niekto bude šokovaný, iní sa len pousmejú… „veď to je staré…“…

Pitbull a deti
Nasledovné videodôkazy ich krvilačnosti a nezvládnuteľnosti nie sú vhodné pre slabšie povahy a politikov. Budete mať možnosť vidieť. Hneď prvé video ponúka šialený útok jazykom pitbulla voči malému dieťaťu a zároveň ide o ukážku neznášanlivosti s inými plemenami.

Ďalší z útokov

a ďalší útok

a znova ďalší útok

Pomalé požieranie dieťatka pitbullom

Svorka pitbullov (či skôr mix psov) zaútočila na dieťa

Trpezlivosť pittbulov pri útoku

Pitbull ako žinienka?
Ukážka trpezlivosti pittbulla pred útokom

Pitbull a nerozlučný priateľ s dieťaťom?
Vtip? Alebo len takýto titulok naozaj v našich bulvárnych médiách neuvidíte, lebo ho tam oni sami nechcú?

Kanibalizmus
Počiatočné štádium kanibalizmu prejavil Doberman a Pitbull na tomto videu

Útok v štýle STEALTH
Hoci doberman je podľa pripravovaného zákona pes neškodný asi ako vestík, máme dôkaz o jeho chladnom tichom útoku a chôdze, ktorá prekvapí.

Iné zvieracie druhy v strete s pitbullom
Pozor, šialená hudba sprevádza dôkaz o krvilačnosti voči iným zvieracím druhom. So stíšeným zvukom si pozorne všimnite časť videa, ktorá zachytáva stretnutie pitbulla so zajacom a morčaťom. Nevhodné pre slabšie povahy a politikov.

A leguán

Aký je pittbull naozaj?
Prekvapivé fotografie.

3 roky starý príhovor osobnej skúsenosti
3 roky staré video osobnej skúsenosti s vernosťou pitbulla…

Upozornenie
Videami sa nesnažíme spochybniť všetky doteraz známe útoky. Spochybňujeme však to, že za útokmi stáli psy, ktorým sa niekto venoval a určil hranice správania toho, čo smú a čo nie. Pokiaľ niekto cvičí psa na útok a nevenuje mu svoj čas, má psa len na frajerinu a dopĺňanie vlastného nedostatočného ega, potom je šanca, že pri úteku niekoho zraní, alebo na ulici niekoho napadne. Ale je hlúposť trestať majiteľov, najmä ak sa zákony nakoniec budú týkať výhradne len tých zodpovedných. Krajiny, ktorým sa nechcelo zdržiavať s trestaním nezodpovedných majiteľov psov to vyriešili zákazom plemien. Vznikla ešte väčšia kriminalita a obchádzanie zákonov. Priamy zodpovední – nezodpovední majitelia tak nie sú potrestaní, potrestaná je len konkrétna rasa.

Vyjadrenie:
Titulok článku je zámer. Slovenský bulvár láka na spojenie „útok pitbullom“ už celé roky. Pokiaľ ide o yorkshira alebo menej silné plemená, bývajú označení ako psi. Všetky plemená, ktoré tak radi bulvárni novinári nazývajú bojovými, sú zväčša tie, z ktorých ide rešpekt. Nezabúdajme, že v takom prípade ide o výnimočne verných a oddaných priateľov v rodine, zároveň ochrancov. Pes s jeho silou a schopnosťami nemôže za to, ak ich človek využíva ako zbraň – cvičí ho na útok, alebo ho necvičí vôbec. Za toto chce vláda trestať priamo psov. V konečnom dôsledku to bude štátnu kasu stáť ešte viac a kriminalita, obchádzanie zákonov, bude prekvitať v ešte väčšej miere. Vo svete stará známa vec.

Comments are closed.