Príbeh Janisa Ostojiča: Od futbalu cez depresiu až k modelingu

0
1957

Dvadsaťjedenročný Belgičan Janis Ostojič je model, ktorý si už stihol zahrať v reklamách pre značky Versace, Guess a Bacardi. Najväčšiu pozornosť však získal účasťou v novej reality šou Growing up Supermodel.

„Momentálne sa chcem venovať modelingu. Uvidíme, ako to bude v budúcnosti. Ešte pred dvoma rokmi by som povedal, že mojou budúcnosťou bude futbal.“

Ostojič dostal do vienka športový talent. V devätnástich už hral prvú belgickú ligu. Jeho kariéru zastavili zdravotné problémy. Pôvodne si myslel, že ide o zranenie členka, no detailnejšie vyšetrenia ukázali väčší problém. Ostojič trpí zriedkavou poruchou, pri ktorej zvýšená záťaž negatívne vplýva na funkciu svalov a nervov. Dozvedel sa, že dlhé a intenzívne behy mu už navždy budú spôsobovať bolesť.


Tip redakcie: Čo sa stane ak sa týždeň stravujete ako modelka Victoria’s Secret


„Mal som pocit, že mi odumierajú nervy a nohám sa nechce hýbať. Mohol som byť futbalový profesionál, ale kvôli zraneniu som musel skončiť. Netajím, že ma to dostalo do veľkej depresie,“ priznal Ostojič, ktorý si musel nájsť iné živobytie. Podarilo sa mu to rýchlo a pomohla mu matka. Jedného dňa sa totiž rozhodla, že ho prihlási do európskej modelingovej súťaže.

Ostojič v nej uspel a momentálne už ide v šľapajach svojho otca JD Ostojiča, ktorý je takisto úspešný model. Ostojičovci tvoria jednu zo šiestich rodín, ktoré účinkujú v novej reality šou. Šesť mladých modelov sa v nej snaží presadiť pod dohľadom svojich slávnych otcov. Ako všetky podobné súťaže, ani táto sa nezaobíde bez dramatických výstupov. „Ja na to veľmi nie som. Pochádzam z Belgicka. Malej krajiny, o ktorej nikto poriadne nevie. Som normálny chlapík, ktorý bol vhodený do hollywoodskej vody,“ hovorí Ostojič.

Model päť dní v týždni pracuje v telocvični na svojej postave. „Osvedčili sa mi krátke, no intenzívne cvičenia,“ stručne opísal svoj recept na dokonalé telo.


Zdroj: http://www.mensfitness.com/life/entertainment/janis-ostojic-giving-soccer-life-modeling-reality-tv-and-insanely-shredded-abs