Workoholické jadro – základ každej úspešnej korporácie

0
2953

Sú draví, nehraví a ich cieľ je jasný. Progres, prosperita, motivačné citáty a ich napĺňanie. V prípade, ak sa hýbete vo svete reklamy alebo marketingu, základným znakom je používanie odborných výrazov, v prvej desiatke určite nájdete KPI, kvartál, prípadne efektivitu. Tak poďme na to, staňme sa aj my súčasťou prosperujúcej spoločnosti!

53124282 - human resources interview recruitment job concept

Je to mnohobunkovec

Samozrejme základ každej správnej workoholickej firmy je jasný, tvorí ho pevné workolické JADRO. Workoholické jadro je prirodzený mnohobunkový organizmus pevného skupenstva, ktorý tvoria jedinci s prirodzeným zápalom pre prácu a kariéru. Sú špongiovití, prispôsobí a životne dôležití – bez nich padne korporácia v základoch! (Aspoň oni majú žiaľ nonstop tento pocit).


TIP redakcie: Zamestnanie snov – práca v spoločnosti Google

Tá žena je dravec

Jednotlivé bunky môžu byť ľubovoľného rodu, v tomto svete sa presadia ako muži, tak ženy „dračice“. Zatiaľ čo muž sa zväčša prezentuje životným nadhľadom a dobre padnúcim sakom, v svete korporácií patria dračice skôr k tým krátkovlasým a predovšetkým ozbrojeným! (lodičky a ihličky, to sú ich zbrane).

Vek dračice je ťažko definovanou neznámou, môžno ho však vyvodiť z jej reakcií. Výška veku je priamo úmerná dupotu podpätkov a rezervovanosti jej reakcií. Samozrejmosťou je dobre padnutá blúzka a sebavedomie, ktoré zvalcuje každého.

32515461 - business woman sitting in chair with city\\\\

To mláďa tu musí dospieť!

Mláďatká sa nájdu všade aj tu. Mláďa zväčša prichádza s čistou nepoškvrnenou dušou a je to ten člen tímu, ktorý sa na vás pri prvom stretnutí usmeje. Samozrejme, prejavy mláďat sú dočasné. Svet patrí silným a oni to budú vedieť za chvíľku tiež.

Zmena ich povahových vlastností je rovnako dôležitá ako svetový mier, a preto prosím milí potomkovia neváhajte a pracujte na svojom charaktere! Len ten vás v tomto svete zachráni.

Muž je synonymum slova sako

Samozrejme, správny korporátny mnohobunkovec tvorí aj niekoľko pánov. Základom správnej pánskej workoholickej bunky je slušivé sačko a mokasínky, schopnosť očarovať kolegyne a pôsobiť v každej problematike zorientovane. 

Bližšej analýze pánov sa venujeme nabudúce, nakoľko táto problematika je pomerne široká.


Prečítajte si tiež: 

Koho chleba ješ, toho pieseň spievaj: Oplatí sa práca opatrovateľa v Rakúsku?

Návod ako zbohatnúť. Práca za výplatu z vás naozajstného boháča nespraví.