Neznáma pani vo videu „zotrela“ všetkých bio-raw-vegánov. Stala sa hviezdou internetu

0
137462

Poznáte to, ráno sa zobudíte a otvoríte si Facebook. Každý sa predbieha v tom, aby zdieľal niečo zábavnejšie a vtipnejšie. Často krát však videá a fotky zapadnú prachom. O to viac sa všetci potešíme, keď pribudne niečo naozaj zaujímavé, čo sa vymyká davu. Pani Zuzana Machová však prekonala tisícky mladých Slovákov, ktorí sa snažia zaujať a dať na internet niečo vtipné. Čo je kľúčom k úspechu? Jednoznačne úprimnosť. Takže, čo si dáte na raňajky? 🙂 Ako sa zbaviť chuti na sladké? Zuzana má na všetko trefnú odpoveď.

Pozrite si video, v ktorom pani Zuzana Machová rozpráva o svojej skúsenosti s bio, raw, vegánstvom a podobne. Dnešná moderná doba káže všetkým, aby sa zdravo stravovali. Pani Zuzana sa s tým však nekašle. Jej kamarátka, ktorá si upiekla sójovo-makový raw koláč s bezlaktózovou šľahačkou bola pre ňu posledná kvapka aby natočila toto video, ktorým prehovorila do duše desať tisícom Slovákov. Jej video na Facebooku za menej ako 24 hodín videlo vyše 160 tisíc ľudí a všetci s ňou súhlasia.

Už sme otrávení hipsterskými koláčmi zo zrna, bezlaktózovým mliekom, raw bio hráškom a podobne. Ako vraví pani Zuzana, stalo sa z toho náboženstvo. Čo však je ona? To na čo má chuť. Video, ktoré má v sebe aj pravdu baví desať tisíce Slovákov na celom internete od štvrtka rána a neprestáva sa šíriť ďalej. Súhlasíte s pani Zuzanou?

zuzana-machova