Trápne video z Miss Universe – Anna Amenová (Slovakia)

9
3382
Miss Universe Slovak republic

Tohtoročnú súťaž Miss Universe propaguje aj niekoľko videí finalistiek v štýle niekoľkých otázok a ich odpovedí, reakcií, samozrejme v angličtine. Lenže v súťaži bude aj Slovensko. Budeme sa musieť hanbiť? Asi áno. Ak niekto nevie anglicky a ide do Ameriky, môže nastať problém. Ak však ide niekto do Ameriky reprezentovať svoju krajinu a nemá s čím…. ach. To snáď nie?! Ale nebudeme priveľmi chodiť okolo horúcej kaše, pozrite sa sami, čo sa objavilo na internete a momentálne to aj boduje vo svete.

Akú asi predstavu budú mať ľudia po pozretí si finalistiek a narazení na tento skvost v slovenčine? Byť milý a možno pre niekoho zábavný ale nestačí.

Toho levieho revu sa naozaj musíte báť. Rozdiel medzi štartom motora nerozoznáte od štartu rakety. A jej angličtina, hoci sa mnohí nepokladajú za dobrých v angličtine a zvládli by to lepšie, je trochu slabá. Hm, možno viac než trochu. Ale aspoň sme sa pobavili. Horšie je, že na Youtube toto video bude ešte dlho dostupné celému svetu. Anna Amenová je

MISS UNIVERSE 2010 LAS VEGAS: Svetové finále je 23. augusta v Las Vegas v štáte Nevada v USA. Anna Amenová (25) sa nápadne podobá na finalistku z Porto Rica, kde na počudovanie bola vybratá dievčina nie portorikánskeho typu. Anna Amenová pochádza z bratislavskej Vrakune. Vraj rada chodí nakupovať do New Yorku. Hm, tá angličtina svedčí o mnohom.

Comments are closed.