Súťaž: Vyhrajte lístky na historický festival na Červenom Kameni

0
2176

Priatelia, dnes máme pre vás súťaž o vstupenky na zaujímavé historické podujatie, ktoré sa koná na hrade Červený Kameň v dňoch 25. a 26. mája 2012. Dve vstupenky získate za správnu odpoveď na jednoduchú otázku a samozrejme, ak bude šťastena naklonená na práve váš email. Vylosovaný výherca z pomedzi správnych odpovedí získa 2x lístok na toto podujatie, na ktorom bude mať možnosť vidieť stredovek na vlastné oči, obliehanie hradu, delá, šermiarov a ďaleko viac.

Súťažná otázka
Napíšte nám aspoň štyroch účinkujúcich na historickom festivale Rotenstien 1390, ktorý sa koná na hrade Červený Kameň. (nápoveda)

Odpovede spolu s adresou (kam zaslať výhru) posielajte na emailovú adresu redakcia @zaujimavosti.net (bez medzery v adrese) a do predmetu uveďte heslo HISTORICKY FESTIVAL. Iba takto prijaté a správne zodpovedané emailové správy sú prijaté do zlosovania. Pripomíname a žiadame súťažiacich, aby neposielali viacero emailov od jedného odosielateľa a to aj v prípade rozdielnych adries.
Súťaž trvá do 15. mája 2012 do 23:59 hodiny. Výhra nie je vymáhateľná. Organizátorom súťaže je Zaujimavosti.net v spolupráci s organizátormi festivalu na hrade Červený Kameň.

Vyhodnotenie:
Dňa 16. mája sme zo všetkých správne prijatých a zodpovedaných odpovedí vyžrebovali víťaza, presnejšie víťazku dvoch lístkov na toto historické zábavné podujatie. Je ňou Lenka Roskošová z Bratislavy, gratulujeme. V skorej budúcnosti sa dočkáte ďalšej súťaže, v ktorej by bolo možné vyhrať zaujímavé ceny.

Nakoniec ešte pár čísel. Celkovo dorazilo 149 správnych odpovedí, 44 odpovedí nesplnilo základnú podmienku – predmet a tak sa správa túlala po serveroch, alebo šlo o neúplné odpovede. Zaujímavé však je, že napriek špecifikácií v článku vyššie, sa našli takí, čo napísali na celkom iný email, jeden napísal do kontaktného formuláru a asi 12 odpovedí sme našli v komentároch pod článkom. Výraznejšie napísať, ako sa zapojiť do súťaže a zachovať prijateľnosť vzhľadu článku súťaže už asi nemožno 🙂