R. Polanski vraj znásilnil ešte jedno dievča (video)

0
2120

Playboy: Charlotte LewisPoľsko-francúzsky režisér Roman Polanski, ktorý sa stal známy pre mnoho jeho filmov, ako napríklad slávny Pianista, sa momentálne „trápi“ v domácom väzení vo Švajčiarsku kde čaká, či ho vydajú do USA pre obvinenie zo znásilnenia, ktoré sa odohralo pred mnohými rokmi. To už vie azda každý, že vtedy 13 ročnú dievčinu znásilnil a aj preto sa nemohol vrátiť, ani len objaviť v USA, či v hociktorej inej krajine, ktorá USA vydáva hľadané osoby. Lenže teraz, keď to vyzeralo ako tak dobre, objavila sa na scéne britská herečka Charlotte Lewis. Pre našincov nebude známa, poväčšine hrala menšie úlohy, alebo v menej známych filmoch. Nič menej mala 16, keď ju Polanski obsadil do filmu Piráti v roku 1986. O prípade informuje po 24 rokoch už ako 40 ročná. Stalo sa to pri natáčaní, keď jej vošiel do hotelovej izby s vedomým toho, že má naozaj 16 rokov. Týmto mu teda poriadne pritvrdila. Polanski teda nebude len režisérom ale, bude mať aj určitý psychologický problém s úchylkou na mladé neplnoleté dievčatá a násilie.
Nepripomína vám to tak trochu prípad Tigera Wooda?  Toho, aj keď v inom prípade, podrazil jeden škandál a neskôr sa ohlásili ďalšie. Koľko ich ešte príde na Romana Polanskeho?

Na obrázku je Charlotte z obálky Playboya. Po pravde nepatrí medzi krásavice, bez makeupu absolútne. Informácie prinieslo viacero zdrojov a spravodajských služieb.