Presnosť vyrážajúca dych: Tak tomuto sa povie presná muška!

0
1279

presna muska z AustrálieVo filme Wanted odstreľovali muchám krídla. Za bežných okolností by sa nám takáto presnosť zdala ako prehnaná hlúposť, no pri pohľade na týchto mladíkov s úžasnou presnosťou ich zásahov by sme možno verili už aj tie mušie krídla. To, čo dokážu títo mladíci trafiť na takúto diaľku je naozaj niečo neuveriteľné. Veď ohodnoťte sami:

Z hora rovno do koša
Lopta zhodená zo svetelného stožiaru, z celkom slušnej výšky. Nemáme síce jasné, či ide o prvý, alebo o tridsiaty pokus. V každom prípade akýkoľvek počet lôpt a jeden úspech je stále slušným úspechom.

Letiaca fľaša tenisovou loptičkou
Aj niečo takéto chce výnimočnú presnosť. Jeden z trojice mladíkov napumpoval plastovú fľašu vzduchom a len čo ju odistil, vypálila vysokou rýchlosťou hore. Ani táto rýchlosť však nebola problémom na presný zásah letiacej fľaše malou tenisovou loptičkou.

Hra na Williama Tella
Nie jablko, ale obyčajná fľaša s vodou. Nie kuša, ale ako sa na Austráliu patrí, bumerang. Aj takto môže vyzerať austrálska hra na Williama Tella. Zvláštne je, že bumerang naozaj trafí, čo mladík potrebuje. Dokonca nie raz.

Presná muška z Austrálie
Skupinka, ktorá má na svedomí vyššie spomenuté videá, si hovorí How Ridiculous a pochádza z Austrálie. Ide o mladých študentov s výnimočným športovým talentom a loptové hry, to je ich. Pokiaľ vás prekvapilo pár prezentovaných videí, potom vás nepochybne nadchne to, čo uvidíte práve teraz.