Poštár Pat v slovenskom dabingu v kinách už od 7. augusta

0
2981

Už 7. augusta sa môžu deti a rodičia tešiť na nový príbeh animovanej postavičky poštára Pata, známu známu zo slávneho britského animovaného seriálu, ktorý sa k nám dostáva aj v rámci rôznych kníh pre vzdelávanie detí v angličtine a podobne.

Poštár Pat film

Poštár Pat je dobrák, ktorý žije s manželkou Sárou a malým synom Juliánom pokojný život v dedinke Zelené údolie. Celovečerný film, ktorý divákom ponúkne slovenský dabing, bude príbehom o pokuse dostať Pata z vedenia Špeciálnej doručovacej služby vďaka plánu zlého Edwina Vreda. Patovi to prekazí plány vziať manželku po rokoch konečne na vytúženú svadobnú cestu do Talianska. Vred má totiž plán, nahradiť všetkých zamestnancov a riaditeľa Milého robotmi. Zhodou okolností vtedy Pat narazí na spevácku súťaž, ktorej hlavnou cenou je aj výlet do Talianska. Zrušený cestovateľský plán by tak nemusel celkom rušiť a chopí sa šance aj vďaka svojmu dobrému speváckemu talentu. Po postupe v súťaži do finále však stojí proti mladému Joshovi. Ten so svojim manažérom proti Patovi použijú pripravované zmeny v doručovateľskej službe, ktoré nakoniec vinu obrátia proti Patovi samotnému. Ten sa bude musieť ubrániť obvineniam a získať si naspäť aj sklamaných priateľov a rodinu.

Poštár Pat a kocúr Fred
Animovaný seriál s príbehmi poštára Pata je jednou z najznámejších animovaných rozprávok z Británie. Pochádza z televíznej stanice BBC1 a je vôbec najdlhšie vysielaným animovaným seriálom v histórií BBC1. Vysielalo ho už viac ako 85 krajín čím sa stal aj najslávnejším poštárom na svete. Pat žije v dedinke Zelené údolie a za celé pôsobenie v seriáli svoje bydlisko neopustil. Jeho nerozlučným priateľom je kocúr Fred, hoci pôvodne sa mal poštár volať Ron a kocúr mal byť psom. Celkom existuje až 157 častí televíznych epizód a 10 televíznych špeciálov. Spolu to tvorí 2 625 minút animovaného materiálu.

Film má 85 minút a plnú prístupnosť pre všetky deti, slovenský dabing už od premiéry