Nora Mojsejová ide do politiky: zakladá stranu slobodného slova

1
1568

V marci k nám dorazia predčasné parlamentné voľby a to zrejme chce využiť v plnej miere Nora Mojsejová. Mieni totiž z Pereša vstúpiť rovno do parlamentu so svojou novou politickou stranou Strana Slobodného Slova. Pani Mojsejová si možno neuvedomila, ako jej strana bude znieť pri skratkovom vyslovení…
Začala so zberom hlasov, aby mohla byť jej strana prijatá. Ťažko povedať, čo od toho očakáva, že sa na Slovensku nájdu tisícky bláznov, recesistov, či naozajstných voličov? Je naozaj možné, že jej svoj hlas niekto dá, zo sympatií, alebo z dokázania ostatným reálnym politikom, že ich bolo dosť. Pre niekoho i tento hlas ale bude zbytočný a k voľbám nepôjde, čím vlastne spôsobí, že ten, čo za SSS zahlasuje, bude mať väčšie šance umocniť význam svojho hlasu… a hlasov ďalších podobných.

Pri predstave toho, ako by vyzerala naša krajina pod vedením pani Mojsejovej, si môžeme chystať už teraz uši na špacír, lebo zažijeme naozaj revolúciu v tom, čo v parlamente zaznie. politická strana „slobodného slova“ ak prezentuje už v názve „slobodné slovo“ zrejme chce priamo rečniť, bez servítky, ako sme si už od nej stihli zvyknúť. Ale slová nestačia, a nejaká „sláva“ a viditeľnosť ešte nestačí na to, aby v oblasti politiky niekto uspel.

Dokážem si predstaviť, že ak by šiel do politiky pán Lasica, ten by mohol prilákať veľký záujem. Má v hlave, na jazyku aj v srdci. Ale nezatracujme niekoho plány. Na registráciu politickej strany potrebuje 15 000 hlasov, tak jej držme palce, nech sa to podarí. Aj keď to nebude možno na parlament, priláka pozornosť médií pre celú túto snahu vstupu do politiky. Rubrika POLITIKA sa tak na krátky čas u mnohých rozveselí témou a osobou, ktorá doteraz patrila do šoubiznisu, kuriozít a televízie.

Comments are closed.