Natalia Sadness, ružová blogová a otázková celebrita

0
1798

Z Čiech pochádza mladá a ambiciózná růžová celebrita menom Natalia Madness. Na to, že nie je plnoletá, ide na to veľmi dobre. Jej blog, ktorý mnohým pripadá infantilný a „růžovoučký“ je plný rôznych rozumov mladej dievčiny, ktorá asi každému najskôr pripadne ako blbá blondína. No stačí, že ju chvíľu sledujete a pochopíte, že ide na to dievča veľmi dobre. To čo tu chýba, tým zapĺňa ona pomyslenú dieru. Zábavou na tému blondín, ktorá možno vznikla neúmyselne, a dokonca inšpirovala aj pár ďalších k parodovaniu. Ťažko vystihnúť presne dôvody, prečo Natália Madness existuje, no je tu a nedá sa to prehliadnuť. Najväčšiu popularitu mala v roku 2010, dnes je skôr spomienkou, no stále je populárna.

Môže za to jej blog

Na svojom blogu natalia-sadness.blog.cz Natália z Moravy píše o sebe aj o svojich priateľoch. Po pravde, celkom pekné dievča kazí dojem hlasom, ktorým sa možno len zámerne snaží podobať na filmové pokusy o mladé blondínkovské hlasy… alebo je to realita? Dúfam, že nie. Na blog tiež ľudia mohli písať otázky, na ktoré Natália odpovedala vo svojom videu. A práve toto video je na youtube hitom aj s pokračovaniami.

Odpovede č. 1



Odpovede č. 2

Lenže kde je sľúbený video“rozhovor“ č. 3? Už je tomu viac ako rok, ale mohlo sa pokojne stať, že len ušlo našej pozornosti. Viete o treťom videu niečo? Dajte nám vedieť.

Paródie a iné reakcie na video
Kazmova reakcia na blondínku Natáliu:

Aj toto je dobré, hoci miestami vulgárne…

Tohto istotne poznáte, chcel pobozkať Rytmusa

A nakoniec to Natálka očividne dotiahla až do novín. Nafotila set růžových fotografií pre magazín Reflex.

A úspech zaznamenala aj na Stream.cz