Na youtube predsa aj celé filmy zdarma online bez obmedzení

0
110263

Bollywood na youtube obmedzenia zrejme nemá. Myslíte si, že preháňam? Kdeže. Každý, čo nahráva na youtube občas nejaké video vie o rôznych obmedzeniach, ktoré fungujú od nepamäti. Nuž ale že to ide aj bez nich sa môžete presvedčiť aj na videách nižšie. Celovečerný, alebo od večera pomaly až do noci film komplet a bez reklamy, to je možné už aj na youtube. Lenže iba pre niekoho, pre našinca istotne nie. Aj vy si tak môžete pozrieť niečo z indickej produkcie samozrejme v indštine. Indická produkcia je napríklad viac produktívna svojim Bollywoodom ako USA so svojim Hollywoodom, a všetkými menšími štúdiami dohromady. typické je pre ňu obsadzovať do rovnakých úloh rovnakých hercov, do filmu primiešať veľa spevu, lásky, bozkov a opäť spevu.

Indický film Varudu (2 hodiny, 26 minút, 47 sekúnd)

Krishna (2 hodiny, 20 minút, 06 sekúnd)

King (2 hodiny, 47 minút, 54 sekúnd)

Dúfam, že každý tento článok vzal skôr zo zábavy. Nejde o vásmech z indickej veľmi produktívnej filmovej tvorby, ale skôr bolo zámerom ukázať niečo z filmovej kultúry a aj schopnosti Youtube prijať celé aj viac než polhodinové filmy. Hold, niekto je časovo obmedzený, niekto nie.

Nakoniec trochu zábavy, výuka Kama Sutry od jedného znalca, samozrejme v indštine. (len pre dospelých)

Aktualizácia máj 2012:
Dnes už nie sú na youtube len indické filmy, ale už aj české, slovenské, či francúzske, nemecké a iné. V plnej dĺžke, aj keď pochybujeme o plnej legalite a oficialite, skúste nazrieť do partnerských stránok českého magazínu www.MAG3.cz, kde nájdete parádny zoznam filmov s dabingom, ktoré si môžete rovno pozrieť.

Hollywoodska produkcia taktiež
V jednom neskoršom článku sme sa venovali aj hollywoodskej produkcii. Mimo americké filmy šlo aj o francúzske, celé české a slovenské filmové počiny. Skrátka všetko to, o čo majú ľudia najväčší záujem a s dabingom. Hoci na“partované“ filmy sme objavovali na youtube už pred niekoľkými rokmi, nie každý sa v tom vyznal. Tentoraz sú celé filmy ako jednoliaty kus na youtube a obmedzení pre užívateľov je akosi málo, veď filmov je čoraz viac. O probléme sa viac píše v článku.