Mláďa Justin Bieber spieva Baby a videoklip trhá rekordy

0
1280

400 miliónov pozretí má video Justina Biebra a jeho skladby Baby ft. Ludacris. To je niečo neuveriteľné. Továreň na prachy Justin Bieber ohúril svet detí od 2 rokov po 14 rokov, max 15… ďalej už jeho fanklub siaha len výnimočne. Tento mladík dosiahol to, čo pred ním ešte nikto. Stovky miliónov pozretí videa a stihol to za necelý rok. Po pravde, pozrela som si videoklip bez zvuku, keďže to po prvý raz inak ani nešlo.

Justin Bieber – Baby

Prvé dojmy?
Typické americké, len aby to upútalo. Decko s výrazom veľkého nastajlovaného lámača sŕdc, decko s výrazmi a úsmevmi presne tak, aby predalo. Neskoro večer pochybujem že ho rodičia pustia len takto von. Pochybujem vážne o tom, že by jeho frajerina prešla len tak a že by sa v meste stretol s toľkými ľuďmi v jeho veku, ako ho všetci uznávajú a žerú. To má asi teraz mládež vyraziť v noci do ulíc, aby žili ako Justin Bieber? Výborne, máš zaracha a píš úlohy.

Druhé dojmy?
Doma so zvukom pozreté video už bolo o trochu iných dojmoch. Spev možno čistý a jasný. Chlapec spievať vie. Odrádza a znechucuje to všetko okolo neho. Deti ho chcú mať na tričkách, na perách, na zošitoch a biznis je to teda poriadny. Zarábajú na ňom tisícky ľudí len na reklamných predmetoch. Na trhu sa pohybujú fanstránky Justina Biebra v prehnaných cenách, lebo ich autori ich predávajú s domienkou, že ich aj ľudia budú chcieť. Ale omyl. Každá hviezda raz zhasne a veľmi silno padne na zem.

Ten úškrn, tá deckosť, tie dlhé neostrihané vlasy s pokusom podobať sa na novodobého tínedžerského rebela… odpudzuje. Teda aspoň mňa.
– Alexa