Talentmánia: Leoš Mareš v odeve zo surového mäsa pre stávku

1
1620

TalentmániaPrehral stávku a Lady Gaga nesúhlasila s tým, že ju chce Leoš pobozkať. Chcel tak spraviť pri jej poslednej návšteve v Prahe a ona mu možno škodoradostne povedala nie. Nedeľná Talentmánia 21. novembra 2010 teda dostala zaujímavú arómu. Aj keď módne návrhárky, ktoré túto nezvyčajnú zakázku splnili, sa o mäso dobre starali a nepochybne sa pokúsili udržať mäsko čerstvé, sa dovbtedy s ničím takým nestretli. Kde skončí nevedno, ale je každému jasné, že celkom čerstvé a človekom jedlé už nebude. Leoš Mareš týmto priláka veľký záujem aj zahraničných médií, to je jasné a vieme to už pred začiatkom šou. Dokonca môžeme tušiť, ako veľmi sa veci chytia naše médiá a ako veľmi to môže pomôcť Talentmánii. Pred šou si asi málokto mohol predstaviť, aké tu bude, vidieť Leoša v mäse, ako sa bude pohybovať a vôbec tváriť. Akoby sa nič nestalo?

Leoš už na začiatku nedeľnej šou nemal na sebe tento kostým, ale sľúbil, že sa v ňom objaví. Uvidíme kedy. Po vystúpení tanca so psom (sučkou Keysi), ktoré bolo celkom zaujímavé, hoci nie výnimočné vo svete súťaží „tanca so psom“ samotná Adela Banášová nechtiac prezradila, že Leoš sa v kostýme objaví až na záver. Doteraz to nikto nespomenul a možno tak prezradila, čo nemala.

Leoš sa do obleku z mäsa obliekol po 22:00 hodine po reklame. Objavili sa potom bratia v tričku a originál Berousek s úžasným medveďom, alebo skôr medvedicou. Leoš sa trochu bál, že ak ho medveď zacíti, bude na CNN, na čo mu Adela povedala, že možno aj bez toho aby ho napadol, tam bude. Čo my vieme… Leoš priznal, že mäso poputuje do útulku Slobody zvierat a psíci sa vraj na zajtrajší obed tešia. O tom nemôžeme pochybovať.  Celkový víťaz bola Alena a Keysi a postúpila tak do celkového finále. Leoš už pri konečných výsledkoch nemal kostým z mäsa na sebe. Nuž a fotografie z našej obývačky máte nižšie.

Leoš Mareš - mäso oblek Talentmánia Leoš Mareš - mäso oblek Talentmánia Leoš Mareš - mäso oblek Talentmánia
Leoš Mareš - mäso oblek Talentmánia

Comments are closed.