Lady Gaga podarovala nevydané demo na nový album Cher

0
1552

Lady Gaga patrí medzi hudobníkov, ktorí si svoje piesne skladajú a píšu si k nim aj texty. Práve aj z tohto dôvodu sa stáva, že majú v zásobe veľa songov nevydaných či rozpracovaných. Keď vydala svoj druhý singel Judas z ostatného albumu Born this way, Cher jej prostredníctvom twitteru vyjadrila chválu, lebo pieseň sa jej veľmi páčila.
Možno aj práve preto jej jednu zo svojich nevydaných skladieb nakoniec darovala. Ide o demo k piesni The Greatest Thing, ktorú produkoval dvorný producent Lady Gaga – RedOne.
Cher, ktorá pravidelne informuje o svojom živote na twitteri, minulý týždeň prezradila, že práve demo od mladej speváčky je prvou piesňou, ktorú nahrala pre svoj ďalší štúdiový album. Naznačila tiež , že je možné, že pieseň by mohla byť nakoniec aj duetom.
Ďalšou správou o novom albume je, že producentom by mal byť aj známy Timbaland, ktorý v minulosti spolupracoval s hviezdami ako Nelly Furtado, Justin Timberlake, Missy Elliott či Madonnou.
O novom albume Cher sa hovorí už niekoľko rokov. Jej zatiaľ posledným dielom bol album Living proof z roku 2001, no Cher vydala aj dve nové piesne na soundtrack k filmu Burlesque (Varieté) 2010.
Už začiatkom tohto roka sa na internete objavili správy, že Cher pripravuje nový album a svetové turné a mal by sa niesť v duchu country. Ako sa zdá, posledné správy od samotnej speváčky naznačujú, že nakoniec sa album bude uberať úplne iným smerom a my to len vítame!